Obavijesti

Sport

Komentari 7

Piquéu nije jasno: Brinemo se, dajte nam još koji dan treninga

Piquéu nije jasno: Brinemo se, dajte nam još koji dan treninga
1

Španjolsko prvenstvo bi se, prema nekim najavama, moglo nastaviti 12. lipnja, ali momčadi su tek počele s treninzima u manjim grupama. Za stopera Barcelone Gerarda Piquéa zato se sve to čini prerano

VIDEO

Sve više europskih nogometnih klubova nastavilo je s treninzima uoči planiranog završetka sezone, među njima i Barcelona našeg Ivana Rakitića. Zasad se trenira u malim skupinama i čeka potvrda o datumu nastavka La Lige.

- Igrači su jako dobro informirani o cijelom protokolu, klub nam ga je objasnio. Počeli smo s treninzima i dobro se osjećamo, ali bolje je kad treniramo u skupini. Predostrožnost je dobrodošla, svi trebaju znati protokol i doslovno ga slijediti. Budu li svi obraćali pozornost na to, sve će biti dobro - rekao je stoper Gerard Piqué u programu Movistara.

Pokretanje videa...

02:12

Treninzi jesu počeli, ali daleko je to od prijašnjeg stanja. Dokaz tomu je i Piquéov odnos s Messijem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam imao kontakta s Messijem na terenu, samo smo popričali telefonski. Nisam ga ni vidio da trenira, tek smo se sreli na parkiralištu. Svi nogometaši treniraju na drugim terenima, ja sam u skupini sa Sergijem Robertom i Busquetsom na jednome. Razdvojeni smo - rekao je.

Prema nekim tvrdnjama, prvenstvo bi se trebalo nastaviti 12. lipnja. Za stopera Barcelone to je prerano.

- Mi igrači se brinemo i ne želimo da se nastavak prvenstva požuruje. Dugo smo vremena mirovali, nismo mogli igrati ni prijateljske utakmice. Mislim da bi morali imati u vidu da budemo dobro pripremljeni kako bi utakmice bile dobre. Još koji dan treninga više ne bi bio loš.

Kako će biti boriti se za naslov bez navijača?

- Ne volimo igrati bez publike, ali tako je kako je. Ili ćemo sad završiti prvenstvo, a to bi bilo ružno iako smo vodeći. Nadamo se da ćemo osvojiti naslov. Teško je razmišljati o tome hoće li moći biti fešte u lipnju, nadamo se da ćemo biti u drugačijoj situaciji i proslaviti kako treba.

- Ako mogu izbjeći ili smanjiti okupljanja, tim bolje. Ali obiteljima je teško ostati koncentriran tako dugo vremena i bilo bi dobro da se mjere mogu čim više popuštati - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov