Obavijesti

Sport

Komentari 62

Pismo Kouassija navijačima: "Jednoga dana ću se vratiti..."

Pismo Kouassija navijačima: "Jednoga dana ću se vratiti..."
6

EMOTIVAN OPROŠTAJ Nakon dvije splitske godine Bjelokošćanin Jean Kouassi je otputovao u Šangaj. Od navijača Hajduka oprostio se pismom i najavio povratak

VIDEO

Posljednji detalj transfera Jean Kouassi (20) dogovorio je u poluvremenu utakmice Hajduka i Belupa. Kad se vratio u svečanu ložu, poljubio je sinčića Ivana i suprugu Aminatu te im kazao: “Ujutro letim u Kinu”. Potom je uzeo komad papira i napisao oproštajnu poruku navijačima.

“Dragi navijači Hajduka, bio sam ovdje dvije godine i poklonili ste mi puno radosti i lijepih trenutaka. Nikad neću zaboraviti što ste učinili za mene. Sad odlazim, u srcu osjećam tugu zbog toga. Volim vas i nikad vas neću zaboraviti. Ajmo, bijeli, vratit ću se... Jean Kouassi”, stoji u pismu.

Dok je davao zadnji intervju, glas mu je drhtao. Došao je u zimu 2013., a debitirao je na pripremama protiv Brotnja u Čitluku. U blatu do koljena, baš kao i u njegovu zadnjem nastupu, protiv Vinogradara u Mladini.

- Iskreno, nisam imao pojma kamo dolazim. Još se sjećam prvih treninga, prve utakmice po blatu i hladnoći. Pitao sam se kamo sam to došao, no čim smo se vratili u Split, kad sam vidio grad i stadion, kad je krenuo huk s tribina na prvom derbiju, znao sam da je to to - sjetio se Jean.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Navijači Hajduka odmah su ga zavoljeli, skandirali su mu “Drogba, Drogba...”, a dobio je i domaći nadimak - Kvasina. Zabijao je, borio se, a golove je slavio atraktivnim premetima i saltima.

- Od početka, kamo god sam došao, svi su bili pozitivni i ponavljali da moram zabiti Dinamu. I susjedi u zgradi bi samo pozvonili na vrata i ostavili voće ili kolače, pogotovo nakon što su mi se doselili supruga i sin.

A Kouassi je uzvraćao ljubav. Uvijek je bio prvi kad je trebalo ići na druženja s navijačima, kao da je znao da će brzo otići.

- Teško mi je, ali ovo je najbolje i za mene i za klub. Split i navijači su mi u srcu, obožavam ovaj klub, grad i ljude, no moram ići - rekao je Kouassi i otputovao...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu