Obavijesti

Sport

Komentari 23

Pitao je Brozovića želi li ostati u Interu: Hrvat mu je odgovorio

Pitao je Brozovića želi li ostati u Interu: Hrvat mu je odgovorio

Dakle, ovo je vrlo jednostavno pitanje: Želiš li ostati u Interu? Hvala ti i kako god ispalo, ti si mašina, upitao je Brozovića talijanski novinar, a hrvatski reprezentativac bio je jasan: 'Da'

VIDEO

Hoće li Inter sljedeće sezone ostati bez ponajboljeg igrača, glavno je pitanje koje se vrti u talijanskim medijima. Marcelu Brozoviću (29) ovo je šesta godina u Interu i potencijalno posljednja. Ugovor mu istječe na kraju sezone, a problemi su se pojavili u pregovorima oko novog ugovora. Dok je Inter spreman ponuditi mu povišicu s 3,5 na 4 milijuna eura godišnje, Brozović traži pet. I tu je sve zapelo.

Pokretanje videa...

Čudan video Brozovića 00:18

Nerazzurri se više ne mogu razbacivati novcem pa svaki novčić nekoliko puta važu. Zbog korona-krize bili su primorani prodati Hakimija i Lukakua i smanjiti plaće nekim igračima, no Brozović ne pristaje na to i traži povišicu.

Serie A - AC Milan v Inter Milan

Brozovićev otac Ivan je ujedno i njegov menadžer, a nedavno je nastavio pregovore s Interom oko novog ugovora. I dalje su daleko od dogovora, nestrpljenje među navijačima Intera raste, a i među medijima. Pa je talijanski novinar Fabrizio Biasin odlučio okušati sreću i sam upitati Marcela.

- Pokušat ću napraviti nešto nemoguće u doba moderne komunikacije između novinara i igrača. Postavit ću ti jedno pitanje, a ti odgovori a da ne tražiš dozvolu od kluba ili od bilo koga drugoga. Pokušat ću to s tobom zato što imam dojam da si drukčiji od ostalih, u najboljem smislu te riječi. Dakle, ovo je vrlo jednostavno pitanje: Želiš li ostati u Interu? Hvala ti i kako god ispalo, ti si mašina - napisao je Biasin, a uskoro je i stigao odgovor. 

- Ciao grande. Da. Hvala ti - napisao je Brozović.

Hrvatski reprezentativac nalazi se na vrhuncu karijere, u Interu je već šest godina i jasno je kako mu se ne ide nigdje. Htio bi ostati na Giuseppe Meazzi, no prvo će klub morati zadovoljiti njegove financijske apetite. 

Ukoliko se nešto ne promijeni u međuvremenu, Broz će već na zimu moći pregovarati s ostalim klubovima jer mu sljedeće ljeto istječe ugovor. A s tim su vrlo dobro upoznati brojni velikani.

Hrvatska i Rusija na Poljudu igraju odlučujuću utakmicu za izravni plasman na SP

Manchester United već neko vrijeme zainteresiran je za hrvatskog reprezentativca, a kako znamo da je United najtanji baš u veznom redu, Brozović bi bio idealno pojačanje. Fred i McTominay nisu pokazali da kvalitetom zaslužuju nositi dres 'crvenih vragova', a Nemanja Matić je polako u veteranskim godinama pa momčadi Olea Gunnara Solskjaera fali dirigent i klasni veznjak koji će to sve povezati. A to Marcelo upravo radi i u Interu već godinama. 

Champions League - Group D - Sheriff Tiraspol v Inter Milan

- On je za nas jednostavno - nezamjenjiv. Postoji razlog zašto je igrao kod svih trenera koji su ga vodili, ipak to nešto znači - govori trener Simone Inzaghi. A i te riječi nešto moraju značiti klupskim čelnicima...

Zainteresiran su i Tottenham, Liverpool, PSG, a navodno se zanima i Barcelona jer Sergio Busquets je već pomalo u godinama. Potencijalnih kupaca nimalo ne fali, a sada je sve na Interu. Ako mu ne ponude traženu svotu, Broza ćemo sljedeće sezone gledati u nekom drugom klubu. 

Hrvatska i Rusija na Poljudu igraju odlučujuću utakmicu za izravni plasman na SP

Marcelo je u Inter stigao u siječnju 2015. iz Dinama i odigrao je 258 utakmica (25 golova i 32 asistencije), te bio nezamjenjiv u šampionskoj momčadi prošle sezone. Tržišna mu je vrijednost 40 milijuna eura, za Hrvatsku je u 70 utakmica zabio sedam golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja