Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

Pivarić: Otkad mi žena kuha, igram sve bolje, nema ozljeda

Josip Pivarić(23), bek Dinama govori o Ligi prvaka, reprezentaciji i odnosu s trenerom Čačićem koji mu je ukazao veliko povjerenje, ali i o svojoj supruzi i braku

Tomislav Miletić/Pixsell
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
23 komentara

Čačićevo otkriće Josip Pivarić  jedan je od najboljih Dinamovih igrača na početku sezone. Ante Čačić ima veliko povjerenje u lijevog bočnog. Gurnuo ga je u momčad i nije pogriješio. Svojim igrama sam zaslužio takav status kod trenera Čačića, kaže velika Dinamova nada.

24sata: Kakva su Vam očekivanja u skupini Lige prvaka?

Brak me potpuno promijenio, super mi je. Supruga je čudo,u braku je 15 mjeseci

Porto i PSG su veliki favoriti, Dinamo iz Kijeva je malo slabiji. Uz malo sreće možemo do trećeg mjesta. Vjerujem da sad napokon možemo dočekati proljeće u Europi. Vrijeme je za to. Protiv Porta moramo biti oprezni. Ako to uspijemo, možemo do boda. 

24sata: Imate veliko povjerenje u trenera Čačića. Mnogi kažu da ste njegovo najveće otkriće?

Hvala treneru što mi je dao priliku. Mislim da sam svojim igrama zaslužio takav status kod njega. Imao je povjerenja u mene i nisam ga smio iznevjeriti. Moram igrati još bolje, stalno se iznova dokazivati.

24sata: Imali ste pehova u karijeri. Na koliko ste operacija bili?

Imao sam strašno puno pehova, do sada čak tri operacije, tek su mu 23 godine

Otkad sam nogometaš na tri, a tek su mi 23 godine. Da nije bilo tih ozljeda, još bih brže napredovao. Mislim da to nije sporno. Ali stalno sam upadao u nekakve probleme s ozljedama. Sad je napokon sve u redu. 

24sata: Tko je najzaslužniji za dobre Josipove partije?

Brak me potpuno promijenio. U braku sam već 15 mjeseci i zbilja uživam. Supruga Božica mi se prilagodila. Ma čudo, nemam riječi za nju. Otkad sam na njezinoj hrani, otkad ona kuha, igram sve bolje, a nema više ni toliko ozljeda. Napredujem u životu otkad sam s njom, sve je super.

24sata: Štimac je do sada u izborničkome mandatu dao priliku nekim mladim igračima. Nadate li se pozivu u reprezentaciju?

Naravno da se nadam. Ako ću igrati dobro, vjerujem da ću dobiti poziv. Ali polako, ne zamaram se još s time. Sad je najvažnija Liga prvaka. Moram pokazati da sam igrač za velike stvari. 

Moram igrati još bolje, dokazivati se iznova. To je moj cilj, ima veliko Čačićevo povjerenje

24sata: Kad biste se uspoređivali s Ivanom Strinićem, koji igra na Vašoj poziciji u reprezentaciji, što biste rekli, tko je bolji igrač?

Teško je komentirati izbornikove odluke. On sve najbolje zna. I ja imam dobrih strana, ali sigurno ima i Strinić. Ima dobar kontinuitet igara i zbog toga je u reprezentaciji. Da to ne zaslužuje, sigurno ne bi bio tamo. Previše se govori o Štimčev potezima. On je izbornik i ima pravo odlučivati kako želi. To je činjenica.

Naši partneri pišu
Message