Obavijesti

Sport

Komentari 23

Pivarić: Otkad mi žena kuha, igram sve bolje, nema ozljeda

Pivarić: Otkad mi žena kuha, igram sve bolje, nema ozljeda
3

Josip Pivarić(23), bek Dinama govori o Ligi prvaka, reprezentaciji i odnosu s trenerom Čačićem koji mu je ukazao veliko povjerenje, ali i o svojoj supruzi i braku

VIDEO

Čačićevo otkriće Josip Pivarić  jedan je od najboljih Dinamovih igrača na početku sezone. Ante Čačić ima veliko povjerenje u lijevog bočnog. Gurnuo ga je u momčad i nije pogriješio. Svojim igrama sam zaslužio takav status kod trenera Čačića, kaže velika Dinamova nada.

24sata: Kakva su Vam očekivanja u skupini Lige prvaka?

Brak me potpuno promijenio, super mi je. Supruga je čudo,u braku je 15 mjeseci

Porto i PSG su veliki favoriti, Dinamo iz Kijeva je malo slabiji. Uz malo sreće možemo do trećeg mjesta. Vjerujem da sad napokon možemo dočekati proljeće u Europi. Vrijeme je za to. Protiv Porta moramo biti oprezni. Ako to uspijemo, možemo do boda. 

24sata: Imate veliko povjerenje u trenera Čačića. Mnogi kažu da ste njegovo najveće otkriće?

Hvala treneru što mi je dao priliku. Mislim da sam svojim igrama zaslužio takav status kod njega. Imao je povjerenja u mene i nisam ga smio iznevjeriti. Moram igrati još bolje, stalno se iznova dokazivati.

24sata: Imali ste pehova u karijeri. Na koliko ste operacija bili?

Imao sam strašno puno pehova, do sada čak tri operacije, tek su mu 23 godine

Otkad sam nogometaš na tri, a tek su mi 23 godine. Da nije bilo tih ozljeda, još bih brže napredovao. Mislim da to nije sporno. Ali stalno sam upadao u nekakve probleme s ozljedama. Sad je napokon sve u redu. 

24sata: Tko je najzaslužniji za dobre Josipove partije?

Brak me potpuno promijenio. U braku sam već 15 mjeseci i zbilja uživam. Supruga Božica mi se prilagodila. Ma čudo, nemam riječi za nju. Otkad sam na njezinoj hrani, otkad ona kuha, igram sve bolje, a nema više ni toliko ozljeda. Napredujem u životu otkad sam s njom, sve je super.

24sata: Štimac je do sada u izborničkome mandatu dao priliku nekim mladim igračima. Nadate li se pozivu u reprezentaciju?

Naravno da se nadam. Ako ću igrati dobro, vjerujem da ću dobiti poziv. Ali polako, ne zamaram se još s time. Sad je najvažnija Liga prvaka. Moram pokazati da sam igrač za velike stvari. 

Moram igrati još bolje, dokazivati se iznova. To je moj cilj, ima veliko Čačićevo povjerenje

24sata: Kad biste se uspoređivali s Ivanom Strinićem, koji igra na Vašoj poziciji u reprezentaciji, što biste rekli, tko je bolji igrač?

Teško je komentirati izbornikove odluke. On sve najbolje zna. I ja imam dobrih strana, ali sigurno ima i Strinić. Ima dobar kontinuitet igara i zbog toga je u reprezentaciji. Da to ne zaslužuje, sigurno ne bi bio tamo. Previše se govori o Štimčev potezima. On je izbornik i ima pravo odlučivati kako želi. To je činjenica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao