Obavijesti

Sport

Komentari 16

Pivarić pred odlaskom: Plavi će Dinamo zamijeniti onim bijelim

Pivarić pred odlaskom: Plavi će Dinamo zamijeniti onim bijelim
1

TREĆA OPCIJA Lecjaks i Sosa su u prednosti ispred Pivarića koji ide u Kijev. Njima je prva garnitura dresova bijela. U Kijevu vole Hrvate, tamo je već naš reprezentativac Domagoj Vida

VIDEO

U Dinamo je došao kao desetogodišnjak 1999., a 18 godina kasnije napušta voljeni klub. Josip Pivarić iz zagrebačkog odlazi u kijevski Dinamo. Bilo je pitanje je li riječ o ugovoru ili posudbi. Doznali smo da će lijevi bočni ipak odmah potpisati ugovor s Ukrajincima.

Potpuno neočekivano Josip Pivarić je otpočetka sezone bio treći izbor na lijevom boku. Ispred njega su bili Čeh Jan Lecjaks i Borna Sosa. Logično je da dolazi do rastanka.

Mario Cvitanović, trener “modrih”, Pivarića nije vodio na put u Norvešku. Već je tad bilo jasno kako je Piva jednom nogom na izlaznim vratima Dinama. Dan prije derbija otputovao je iz Hrvatske, u Kijev, gdje ga je dočekao Domagoj Vida, njegov partner iz reprezentacije. Domagoj i Josip su na lijevoj strani obrane partneri u reprezentaciji, sad će biti partneri u posljednjoj liniji najvećeg ukrajinskog kluba. Dinamo će, doznajemo, dobiti oko dva milijuna eura. Zadovoljni su poslom u Zagrebu, a mogli bi biti zadovoljni i u Kijevu u kojemu su tražili beka.

Gazda Dinama je Igor Surkis, čije se bogastvo procjenjuje na 3,5 milijardi eura. Kijevljani su ovoga ljeta ostali bez Vitorina Antunesa. On im je bio prva opcija za lijevi bok. Sad na toj poziciji imaju Mađara Tamasa Kadara. Pivarić bi trebao biti ispred njega. Ovo će za našeg reprezentativca sigurno biti veliki izazov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da je ostao u Dinamu, teško da bi kod Cvitanovića dobio priliku, a to znači da bi teško igrao i u reprezentaciji koliko god ga Ante Čačić cijenio i branio. Jasno je da ne bi mogao u prvih 11 reprezentacije držati igrača koji u Dinamu više nije ni među 18. Dinamo Kijev je klub u kojemu su igrali mnogi Hrvati.

Godinama su tamo bili Jerko Leko, Goran Sablić i Ognjen Vukojević, a dres Ukrajinaca nosio je i Niko Kranjčar. Ostali su “modri” bez svojeg dokapetana, a lako je moguće da do kraja prijelaznog roka ostanu i bez kapetana. Iz Maksimira su poručili da su spremni pustiti i Domagoja Antolića, naravno, ako dobiju zadovoljavajuću ponudu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka