Obavijesti

Sport

Komentari 38

Pjaca je opet u plavom dresu: Schalke mi je bio prva opcija...

Pjaca je opet u plavom dresu: Schalke mi je bio prva opcija...
1

Sviđa mi se klub i ambicije koje ima. Tu je i sjajni trener Domenico Tedesco. Pričao sam s njim, objasnio mi je kakve planove ima za mene. To je bilo važno u odluci gdje ću na posudbu, rekao je Pjaca

VIDEO

Sretni smo što se Marko odlučio za nas jer su ga tražili mnogi klubovi. S njime dobivamo kvalitetu jer može igrati na više pozicija. Robustan je, ali vrlo brz, rekao je Domenico Tedesco, trener njemačkog Schalkea.

Ono o čemu smo pisali proteklih dana danas je dobilo službenu potvrdu.

Marko Pjaca (22) prošao je liječničke preglede i došao u Schalke na posudbu iz Juventusa. Njemački klub dogovorio je s Juveom šestomjesečnu posudbu za što će Staroj dami platiti milijun eura uz dodatnih pola milijuna kroz bonuse.

Pjaca: Ozljeda je iza mene

- Za mene je Schalke bio najbolja opcija. Sviđa mi se klub i ambicije koje ima. Tu je i sjajni trener Domenico Tedesco - rekao je Pjaca na predstavljanju pa otkrio na kojoj poziciji najviše voli igrati:

- Lijevo krilo. Ali mogu igrati i desno, u sredini također. Prilično sam fleksibilan, igram gdje mi trener kaže. Pričao sam s njim, objasnio mi je kakve planove ima za mene. To je bilo važno u odluci gdje ću na posudbu. 

- Ozljeda je iza mene, potpuno sam spreman - dodao je Pjaca.

Benedikt Howedes dijelio je svlačionicu s Pjacom u Juventusu.

On je stigao iz Schalkea na posudbu u Torino. 

- Naravno da sam pričao s njim. U Torinu smo susjedi. Rekao mi je samo dobre stvari o Schalkeu i da neću pogriješiti - dodao je Marko Pjaca.

Rakitić: Dobro je izabrao

 Ivan Rakitić igrao je za Schalke od 2007. do 2011. Dobro zna što Marka Pjacu čeka u Gelsenkirchenu

- Sigurno je dobro odabrao. Schalke je među tri-četiri najbolja njemačka kluba, top europski klub po organizaciji. Publika je fantastična, Marko će igrati na jednom od najljepših stadiona na svijetu. Vjerujem da će ga sve to oduševiti. Schalke ima odličnog mladog trenera Domenica Tedesca i igra odlično ove sezone - rekao nam je Raketa.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem