Obavijesti

Sport

Komentari 19

Pjaca: Krenulo me; Mamić: Fernandes? Nije bio dobar

Pjaca: Krenulo me; Mamić: Fernandes? Nije bio dobar
1

Svaka čast Pjaci na krasnom golu, drugi put u par dana nam je donio pobjedu i naravno da smo sretni što ga imamo, rekao je Domagoj Antolić nakon utakmice

VIDEO

Znali smo da će biti teško jer uvijek je teško doći do bodova u Puli, posebno na ovakvom terenu. Imali smo dominaciju i par lijepih prilika u prvom dijelu dok je u nastavku već bilo jako teško igrati, rekao je Domagoj Antolić nakon rutinske pobjede u Puli.

Dinamo je slavio na Aldo Drosini 1-0 i tako ostao pet bodova ispred Rijeke.

- Došli smo ovdje po bodove, to smo i ostvarili. Svaka čast Pjaci na krasnom golu, drugi put u par dana nam je donio pobjedu i naravno da smo sretni što ga imamo. Sada već gledamo prema nedjelji i Slaven Belupu gdje želimo nastavak pobjedničkog niza - dodao je Antolić.

Kao i na Maksimiru protiv Splita, tako je i sada gol odluke zabio Marko Pjaca. I to kakav.

- Krenulo me. Prije svega sam sretan što smo ostvarili novu pobjedu, nastavili naš sjajan niz i održali pet bodova prednosti pred Rijekom. Naravno da sam sretan što sam zabio novi gol i tako pomogao momčadi da dođe do pobjede. Rekao sam već da se odlično osjećam, jedva čekam nove treninge i utakmice i već razmišljam o utakmici protiv Slavena u nedjelju - kaže Marko Pjaca.

Iako se činilo da je izvadio Juniora Fernandesa zbog ozljede još u prvom poluvremenu, Zoran Mamić kasnije je objasnio da to nije bio razlog.

- Ne, nije razlog ozljeda. Nije bio dobar - rekao je Mamić pa objasnio zašto se u zadnji trenutak odlučio Ćorića ne koristiti u Puli.

- Već duže ima problema s muskulaturom i kada smo vidjeli uvjete na terenu, odlučili smo da je bolje da ne igra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići