Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Plakao sam kad su me testirali na koronu, užasnih 15 sekundi'

'Plakao sam kad su me testirali na koronu, užasnih 15 sekundi'
1

Uh, kako sam poludio na Goberta. Pročitao sam njegovu ispriku na Instagramu i trebalo mi je neko vrijeme da se smirim, ali sad je OK. Opraštam mu i nadam se da je dobro, otkrio je igrač Utaha

VIDEO

Zvijezda Utaha Donovan Mitchell (23) ne krije zabrinutost zbog pandemije korona virusa. Da stvar bude gora, postao je jedan od tri NBA košarkaša koji je zaražen tim virusom, uz Wooda i suigrača mu Goberta. Sumnja se da je upravo od potonjeg "pokupio" ovaj opaki virus.

Nalazi se u strogoj karanteni i čelnici kluba zabrinuti su za njegovo zdravlje, ali on pokušava ostati pribran.

- Najstrašnije je što virus može biti u osobi, a da to ona i ne zna. Takav je slučaj kod mene, uopće nemam nikakve simptome, a imam koronu. Kako se osjećam? Pa bez problema mogu odigrati sedam utakmica u nizu. - ispričao je Mitchell iz sigurnosti kuće novinaru Robinu Robertsu u emisiji "Dobro jutro Amerika".

Koronu će nam prije prenijeti obitelj i kolege nego nepoznati
Koronu će nam prije prenijeti obitelj i kolege nego nepoznati
Danski rukometaš je zaražen virusom! Igrao protiv Duvnjaka
Danski rukometaš je zaražen virusom! Igrao protiv Duvnjaka

- Mogao bih prošetati ulicom bez da itko primijeti da imam koronu. Uopće nemam simptome. Ipak, javna sam osoba pa svi već znaju - objasnio je američki košarkaš.

Uplašio se testiranja.

- Suze su potekle, moram priznati. Kad su mi uzimali bris to je bilo najdužih 15 sekundi u mom životu, uhvatila me panika, baš mi je bilo nelagodno. 

Sumnja se da ga je zarazio Francuz Rudy Gobert koji je prvo ismijavao bolest, dirao mikrofone i davao autograme unatoč preporukama liječnika da se to ne radi. Bio je Mitchell ljut na svog suigrača.

- Uh, kako sam poludio na njega. Pročitao sam njegovu ispriku na Instagramu i trebalo mi je neko vrijeme da se smirim, ali sad je OK. Opraštam mu i nadam se da je dobro - spustio je loptu na zemlju Mitchell pa dodao:

- Lako za nas dvojicu, mi kod kuće nemamo djecu, ali imaju klince neki moji suigrači i osoblje kluba. Sva sreća da nismo njih zarazili. 

NBA: Utah Jazz at New York Knicks

Iako je u izolaciji, Mitchell je pronašao način kako pomoći zajednici.

- Radim na suradnji sa Salt Lake Granit School Districtom. Pod svojom kapom imaju 88 do 90 škola i oko 66 tisuća djece i pokušavam im donacijama pomoći s obrocima.

- Dio tih roditelja ima problema, financijski loše stoje. Klinci ostaju doma i nemaju hrane. Strašan osjećaj i za njih i za roditelje, ali čuvat ću im leđa koliko god mogu.

Osim humanitarnog rada, Mitchell vrijeme u karanteni provodi kao i većina njegovih kolega.

- Igram videoigre, gledam filmove, čak i neke svoje srednjoškolske i koledž utakmice na kasetama. Lijepo je prisjetiti se toga, ali nedostaju mi prave utakmice i NBA. Nedostaje mi igra pred najboljom publikom na svijetu - završio je košarkaš Utah Jazza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini