Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Planina' se urušila: Pogledajte kako je najjači čovjek na svijetu po prvi puta završio na podu

'Planina' se urušila: Pogledajte kako je najjači čovjek na svijetu po prvi puta završio na podu

Hafthór Bjornsson odradio je ekshibicijski meč uoči velikog okršaja s još jednim 'najjačim čovjekom na svijetu' Eddiejem Hallom. Izgledao je bolje i spremnije nego ranije, no u jednom trenu završio je u nokdaunu

VIDEO

Jedan je od najuspješnijih natjecatelja "World Strongest Man". Svakako najpoznatiji u povijesti natjecanja. Gorostas Hafthór Björnsson je zapaženim sportskim rezultatima široj javnosti postao poznat i po ulozi 'Planine' u svjetskoj hit seriji Igra prijestolja, gdje je glumio Gregora Cleganea, zaštitnika kraljice Cersei Lannister.

POGLEDAJTE VIDEO: Moja Priča - Sara Kos

Pokretanje videa...

Boksačica Sara Kos: 'Suprug je imao rak, ali od mene je napravio prvakinju' | MOJA PRIČA 15:22

Od nedavno se ozbiljnije posvetio boksu iako je borilačkim vještinama naginjao i ranije. Sjetit ćemo se njegova sparinga s Conorom McGregorom od prije koju godinu. Pa je tako Dubai ugostio njegov novi ekshibicijski meč na četiri runde.

Preko puta njega stajao je britanski teškaš Simon Vallily u meču u koje je 'Thor' pokazao veliki napredak u odnosu na prethodne mečeve. Razlog je pretežito manji broj kilograma zbog čega je pokretljiviji nego do sada. Međutim, u jednom trenutku je primio odličan udarac koji ga je bacio na pod.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Meč s Vallilyjem ionako je bio uvertira u okršaj s još jednim 'najjačim čovjekom na svijetu' Eddiejem Hallom, s kojim će 'Planina' uskoro u ring.

- Eddie Hall, nadam se da treniraš do maksimuma jer dolazim po tebe i nokautirat ću te. Ideš na pod. Respektiram se kao sportaša i znam da se naporno pripremaš, ali završit ću te - poručio je 'Thor' nakon meča s Vallilyjem pa dodao:

- Posvetio sam svoje vrijeme i život ovom sportu. Treniram tri puta dnevno i imam veliko poštovanje prema boksu jer svaki dan shvaćam koliko je taj sport zapravo težak.

Inače, teško je reći tko je ustvari jači od njih dvojice. Oni su poput Messija i Ronalda 'strongmana' i svaki ima svoje pristalice. No, ono što je sigurno je da je Björnsson mnogo jače zagrizao za boks nego Hall pa će u startu biti favorit.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani