Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Plavi su kavaliri: Igrači Futsal Dinama ženama dijelili ruže...

Dinamo je oduvijek bio gospodski klub i time se u Futsal Dinamu vodimo od početka. Od preko 1000 članova u ovoj godini, više od 10 posto su pripadnice ljepšeg spola, kaže predsjednik kluba Matija Đulvat

Foto: Futsal Dinamo
11 komentara

Evo, i sad recite da mi dinamovci i purgeri nismo džentlmeni, našalio se trener Mićo Martić, pokazujući staru školu šarmiranja na Trgu darovavši dame ružama.

Futsal Dinamo još je jednom pokazao veliko srce. Međunarodni dan žena obilježili su na način kakav dostoji - igrači, uprava i trener prošetali su centrom Zagreba te na Cvjetnom trgu i Trgu bana Jelačića darivali djevojke ružama.

- Dinamo je oduvijek bio gospodski klub i time se u Futsal Dinamu vodimo od početka. Baziramo se na članskom modelu, a od preko 1000 članova u ovoj godini, više od 10 posto su pripadnice ljepšeg spola i to nismo smjeli ignorirati - rekao je Matija Đulvat, predsjednik i kapetan Futsal Dinama.

Foto: Futsal Dinamo

Brojne Zagrepčanke nisu skrivale oduševljene ružama, a prigodom čestitanja njihovog dana igrači su ih pozvali i na nedjeljni derbi protiv Vrgovca u Domu Sportova u 16.30 h što su one redom prihvatile i najavile dolazak.

I na toj subotnoj utakmici dame mogu očekivati nova iznenađenje, jer su za prvih 100 dama pripremljeni prigodni kozmetički pokloni iznenađenja.

- Obzirom da su žene ipak u većini, pozivamo ih da to dokažu i na nedjeljnom derbiju protiv Vrgovca na koje ih sve pozivamo u Dom sportova, a one najbrže će na ulazu dobiti i male kozmetičke poklone iznenađenja. Eto, možda ih uskoro bude više od 20 ili 30 posto članica, a nadam se da ćemo uskoro imati i žensku momčad Futsal Dinama - kroz smijeh je ispričao Đulvat.

Osim kapetana Đulvata i trenera Martića ruže su dijelili i Capar i Matošević.

Naši partneri pišu
Message