Obavijesti

Sport

Komentari 11

Plavi su kavaliri: Igrači Futsal Dinama ženama dijelili ruže...

Plavi su kavaliri: Igrači Futsal Dinama ženama dijelili ruže...
2

Dinamo je oduvijek bio gospodski klub i time se u Futsal Dinamu vodimo od početka. Od preko 1000 članova u ovoj godini, više od 10 posto su pripadnice ljepšeg spola, kaže predsjednik kluba Matija Đulvat

VIDEO

Evo, i sad recite da mi dinamovci i purgeri nismo džentlmeni, našalio se trener Mićo Martić, pokazujući staru školu šarmiranja na Trgu darovavši dame ružama.

Futsal Dinamo još je jednom pokazao veliko srce. Međunarodni dan žena obilježili su na način kakav dostoji - igrači, uprava i trener prošetali su centrom Zagreba te na Cvjetnom trgu i Trgu bana Jelačića darivali djevojke ružama.

- Dinamo je oduvijek bio gospodski klub i time se u Futsal Dinamu vodimo od početka. Baziramo se na članskom modelu, a od preko 1000 članova u ovoj godini, više od 10 posto su pripadnice ljepšeg spola i to nismo smjeli ignorirati - rekao je Matija Đulvat, predsjednik i kapetan Futsal Dinama.

Brojne Zagrepčanke nisu skrivale oduševljene ružama, a prigodom čestitanja njihovog dana igrači su ih pozvali i na nedjeljni derbi protiv Vrgovca u Domu Sportova u 16.30 h što su one redom prihvatile i najavile dolazak.

I na toj subotnoj utakmici dame mogu očekivati nova iznenađenje, jer su za prvih 100 dama pripremljeni prigodni kozmetički pokloni iznenađenja.

- Obzirom da su žene ipak u većini, pozivamo ih da to dokažu i na nedjeljnom derbiju protiv Vrgovca na koje ih sve pozivamo u Dom sportova, a one najbrže će na ulazu dobiti i male kozmetičke poklone iznenađenja. Eto, možda ih uskoro bude više od 20 ili 30 posto članica, a nadam se da ćemo uskoro imati i žensku momčad Futsal Dinama - kroz smijeh je ispričao Đulvat.

Osim kapetana Đulvata i trenera Martića ruže su dijelili i Capar i Matošević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići