Obavijesti

Sport

Komentari 10

Playboyeva zečica želi kupiti nogometni klub: Na OnlyFansu sam prikupila već osam mil. $

Playboyeva zečica želi kupiti nogometni klub: Na OnlyFansu sam prikupila već osam mil. $

Vjerujem da s mojim menadžerskim timom mogu vratiti na pobjedničke staze, rekla je uspješna internet-poduzetnica Daniella koja sredstva za novi klub prikuplja na stranici za odrasle

VIDEO

Daniella Chavez (35) poznati je čileanski model i Playboyeva zečica koja obožava nogomet te joj je velika želja potrošiti novac na kupnju lokalnog nogometnog kluba u Čileu. 

Upravo je to razlog zbog čega je otvorila OnlyFans, poznata stranica za odrasle na kojoj se objavljuje eksplicitni sadržaj, a na istom je u dva tjedna prikupila osam milijuna dolara. 

Daniella se nada da će kupiti O'Higgins F.C., koji igra u čileanskoj najvišoj ligi, kada prikupi dovoljno sredstava. Za klub koji je inače iz njezinog rodnog grada Rancague, južno od Santiaga, morat će izdvojiti ukupno 20 milijuna dolara. 

O'Higgins je trenutno u vlasništvu čileanskog biznismena Ricarda Abumohora, a strastvena navijačica nogometnog kluba vjeruje da bi pod njezinim komandama klub profitirao. 

- Vjerujem da s mojim menadžerskim timom možemo poboljšati stvari i vratiti se na pobjedničke staze. Ne želim da se u klubu igra samo da bi se sudjelovalo. Želim momčad koja će se boriti za pobjedu - rekla je Chavez na čileanskoj radijskoj postaji ADN. 

O'Higgins je bio prisiljen izdati priopćenje u kojem stoji da nisu isključili mogućnost da Chavez kupi klub nakon što su čelnici kluba rekli da ne planiraju razgovarati s Chavez.
Čileanka nije odustajala te je zadala težak udarac vodstvu O'Higginsa te ih je optužila za seksizam. 

- Prikupila sam osam milijuna dolara, a da nas u vijestima vidim da vodstvo O'Higginsa ne želi prodati klub. Ricardo Abumohor ga je stavio na prodaju i sad kad ga želim kupiti, oni mi kažu ne! Mislila sam da je ovaj čovjek ozbiljniji i sigurna sam da od njega mogu puno više napraviti za klub. Ja sam odavde i navijačica sam, a on nije - napisala je na Twitteru. 

Navodno vlasnik kluba želi prodati isti, ali ga ne bi baš predao u ruke žene. 

"Suočeni s tiskovnim člancima u digitalnim medijima koji su izjavili da obitelj Abumohor isključuje prodaju kluba određenoj osobi, želimo pojasniti da je ova informacija pogrešna i ne predstavlja vrijednosti obitelji Abumohor", priopćili su iz uprave kluba.

Ovo nije prvi put da je manekenka pokazala interes za vlasništvo nekog nogometnog kluba. Chavez je 2020. godine postala ponosna vlasnica čileanskog trećeligaša Club Rancagua Sur.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše