Sport

Komentari 1

Pobjede Španjolske i Argentine na ATP kupu na startu sezone

Pobjede Španjolske i Argentine na ATP kupu na startu sezone

Vodstvo Španjolcima donio je Pablo Carreno-Busta svladavši Alejandra Tabila sa 6-4, 7-6 (4), a na "prvoj ploči" je Roberto Bautista Agut nadigrao Cristiana Garina sa 6-3, 6-0 i tako donio pobjedu

Pobjedama teniskih reprezentacija Španjolske i Argentine u subotu je u Sydneyju započeo ATP kup, prvo službeno natjecanje profesionalnih tenisača u novoj sezoni.

U dvoboju 1. kola u skupini A Španjolska je sa 3-0 nadigrala Čile, dok je u skupini D Argentina sa 3-0 bila bolja od Gruzije.

Vodstvo Španjolcima donio je Pablo Carreno-Busta svladavši Alejandra Tabila sa 6-4, 7-6 (4), a na "prvoj ploči" je Roberto Bautista Agut nadigrao Cristiana Garina sa 6-3, 6-0 i tako donio pobjedu svojoj reprezentaciji, koju su parovima potvrdili Alejandro Davidovich Fokina i Pedro Martinez trijumfiravši sa 7-6 (3), 4-6, 10-7 protiv Marcela Tomasa Barriosa Vere i Alejandra Tabila.

U skupini A su još Srbija i Norveška.

Argentinci su protiv Gruzijaca izgubili svega devet gemova u tri meča, a sva tri su završila identičnim rezultatom 6-1, 6-2. Prvo je Federico Delbonis porazio Aleksandrea Metrevelija, potom je Diego Schwartzman svladao Nikoloza Basilašvilija, da bi u parovima Maximo Gonzalez i Andres Molteni slavili protiv Sabe Purtseladzea i Zure Tkemaladzea.

U skupini D su još Poljska i Grčka.

Najčitaniji članci