Obavijesti

Sport

Komentari 37

Pobjednički spoj sjevera i juga: Dečki, uopće niste toliko loši...

Pobjednički spoj sjevera i juga: Dečki, uopće niste toliko loši...
1

SPOJ SJEVERA I JUGA Draganja je iz Splita, Mektić iz Zagreba. Nikola obožava nogomet i mrzi rana ustajanja, a Marin je već dokazano ime u teniskom svijetu po pitanju igre parova

VIDEO

Očito sam čovjek za velike stvari, ali još nisam došao do velikih stvari - oduševio je duhovitim komentarom Nikola Mektić nakon što je odgledao pobjednički poen protiv Španjolaca.

- Nisam vidio razloga da nemam tu šanse, nismo mi baš toliko loši koliko se pričalo, jest da je ovo iznenađenje - rekao je sjajni Mektić poslije velike pobjede.

Dečki, uopće niste loši. Čak naprotiv...

Mektić obožava nogomet i mrzi - rano ustajanje

Nikola Mektić rođen je na Badnjak 1988. trenutno je 319. tenisač svijeta. Najbolji plasman bio mu je 213. mjesto na ATP ljestvici iz 2013. godine, a u parovima. Do svoje prve pobjede na ATP-u stigao je u travnju 2015. kada je nadigrao Uzbekistanca Denisa Istomina u Bukureštu koji je tada bio 65. igrač svijeta. 

Mektić je tenisač kojem biografije krase titule na Futuresima, a ima i jedan finale Challegenra u Kini iz 2014. godine. U Osijeku je zablistao protiv ponajboljeg svjetskog para, a prije nekoliko dana tenisač rođen u Zagrebu otkrio je kako voli Osijek.

- Osvojio sam u Osijeku Futures turnir prije 'stotinu godina'. Osijek mi je odličan grad, nekoliko sam puta bio ovdje i na mečevima Hrvatske lige. Stvarno su ljudi jako srdačni, vole sport i tenis i ugodno je biti ovdje - rekao je Nikola.

Osim tenisa, obožava i nogomet, a ako što ne voli to je rano buđenje.

- Rano buđenje je još uvijek problem. Vratio sam se u srijedu i već od šest sati sam prilično budan - rekao je Mektić uoči Španjolaca.

Draganja je jedan od najboljih igrača u parovima

S Marinom Draganjom nije bio previše uigran, kaže da su taktiku dogovorili za doručkom.

Splićanin Draganja rođen je 13. svibnja 1991. u Splitu i teniski je profesionalac od 2009. godine. U karijeri je zaradio oko pola milijuna dolara igrajući u parovima. No, on sa Slavonijom ima posebnu vezu jer brani boje teniskog kluba iz Donjeg Miholjca.

Igrao je u paru s Marinom Čilićem na Olimpijskim igrama u Riju gdje su u prvom kolu ispali od srpskog para Đoković/Zimonjić.

Draganja je bio prvak Hrvatske pojedinačno i u paru kao junior, osvojio je juniorski Roland Garros, kao i Europsko juniorsko prvenstvo s rekordom od 16 pobjeda u 16 mečeva.

Trenutno je 114. igrač svijeta u parovima, a najbolji plasman bio mu je 20. mjesto iz travnja 2015. Nažalost, još veći napredak unazadila je ozljeda, posljedično i operacija kuka iz kolovoza 2015.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao