Obavijesti

Sport

Komentari 21

Počasni krug na sjeveru? Riječki bus imao je vožnju - kraj terena

Počasni krug na sjeveru? Riječki bus imao je vožnju - kraj terena

Nogometaši Rijeke uspješno su prošli Poljud i ostali u igri za pretkolo Lige prvaka do zadnjeg kola, a vozač busa nije glatko mogao izaći s parkinga Poljuda. Pa se lijepo okrenuo pred tribinom Torcide

VIDEO

Pobijedili su Hajduk, ostali u utrci za Ligu prvaka do zadnjega kola, proslavili u svlačionici Poljuda s vječnim hitom "Ajme meni, nije mi dobro", a onda je bilo vrijeme za polazak kući. Samo, prvo se bus trebao probiti sa stadiona.

Riječki "šofer" zato se našao u problemima. Skučeni prostor na parkingu Poljuda i za one iskusne vozače znači samo jedno: ako se prije utakmice nije okrenuo, onda ga poslije nje mora izvući vožnjom u rikverc. Što sa sobom nosi i rizik da ne bi koga ogrebao. Zato je smislio alternativu.

POGLEDAJTE VIDEO: Riječki bus na Poljudu

Pokretanje videa...

Bus Rijeke na Poljudu 00:29

Otvorili su mu vrata stadiona pa je riječki autobus ušao na tartan stazu, u miru se okrenuo ispod sjeverne tribine, na kojoj ovaj put nije bilo Torcide zbog HNS-ove kazne na utakmici s Lokomotivom. Mjesta je bilo dovoljno i vesela družina sretno je mogla nastaviti putovanje nakon đira koji bi se gotovo mogao nazvati - počasnim krugom.

Rijeka je posljednjih tjedana konstantno bila u drugom planu kad je u pitanju drugo mjesto i Liga prvaka, ali do njega na kraju može doći raspletom koji uopće nije nerealan. Treba ganjati pobjedu protiv Istre 1961 iduću subotu od 21.05 i navijati da u utakmici između Osijeka i Lokomotive završi - remijem.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Riječana u svlačionici Poljuda

Pokretanje videa...

Slavlje Rijeke na Poljudu 01:00

Klub s Rujevice tako bi treći put u povijesti izborio kvalifikacije za Ligu prvaka. Koje je prvi put igrao 1999., također kao drugi, i ispao protiv Partizana u dvije utakmice 6-1, te 2017., kao prvak, kad je bolji bio Olympiacos u play-offu 3-1.

Ove godine to bi bilo nevjerojatno ostvarenje kad se u obzir uzme forma koju su imali nakon korona-stanke. Poslije pobjede protiv Osijeka u polufinalu Kupa, u prvenstvu su zaredali čak pet utakmica bez pobjede; prvo dva remija (Varaždin, 0-0, Lokomotiva 2-2) pa tri poraza jedan za drugim (Slaven 1-0, Gorica 2-1, Osijek 1-0).

Ali Simon Rožman u samoj završnici, kad je bilo najvažnije, pronašao je pobjedničku formulu i slavio u dva derbija, prvo protiv Dinama (2-0) pa i Hajduka (3-2), a u međuvremenu i kod Intera u Zaprešiću (1-0). I sad bijeli napadaju drugo mjesto, mogu završiti i treći, a na kraju sezone 1. kolovoza još ih čeka finale Kupa s lokosima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu