Obavijesti

Sport

Komentari 9

Počele su prijave za ulaznice za Euro! Ovo je sve što treba znati

Počele su prijave za ulaznice za Euro! Ovo je sve što treba znati

Dođe li do toga da zahtjevi premaše broj ulaznica, UEFA će organizirati ždrijeb. Ključni podatak po kojem će se u ždrijebu identificirati navijači hrvatske reprezentacije unos OIB-a u polje za ID broj

VIDEO

Dok sudionici Eura još nisu bili poznati trajala je prva faza prodaje ulaznica, a od 1. prosinca na rasporedu je druga faza koja će trajati do 12. prosinca te se za to mogu prijaviti hrvatski navijači i to OVDJE.

HNS je odabrao kamp za Euro! 'Vatreni' će biti u blizini Berlina, pogledajte koliko stoji noćenje
HNS je odabrao kamp za Euro! 'Vatreni' će biti u blizini Berlina, pogledajte koliko stoji noćenje

Tad kreću prijave, a tri dana kasnije, odnosno 4. prosinca, moći će se odabrati reprezentacija koju želite platiti te odabrati željenu kategoriju. Dođe li do toga da zahtjevi premaše broj ulaznica, a što će se vjerojatno dogoditi, UEFA će organizirati ždrijeb te u siječnju e-mailom obavijestiti sve prijavljene o rezultatima i otvoriti im rok za plaćanje. Ključni podatak po kojem će se u ždrijebu identificirati navijači hrvatske reprezentacije unos OIB-a u polje za ID broj.

POGLEDAJTE VIDEO: Kamp 'vatrenih' na Europskom prvenstvu u Njemačkoj

Pokretanje videa...

Kamp 'vatrenih' Mark Brandenburg 00:58

Za daljnju fazu natjecanja vodi se lista čekanja, ovisno o plasmanu reprezentacije. Hrvatski će sektor na raspolaganju imati 10.000 ulaznica po utakmici. U daljnjim fazama natjecanja ta brojka se mijenja - tako će za utakmice osmine finala i četvrtfinala navijači svake reprezentacije imati po 6.000 ulaznica, za polufinala po 7.000 ulaznica, a za finale ponovno po 10.000 ulaznica.

Zagreb: Od danas je počela prijava za ulaznice za Europsko prvenstvo 2024.

Od dostupnih ulaznica 75% će navijači dobiti putem ždrijeba, po deset posto ide najvjernijim navijačima i 'nogometnoj obitelji', dok pet posto ide klupskim navijačkim udrugama.

Ulaznice će biti mobilne 

100% ulaznica za Euro 2024 bit će mobilne ulaznice. Mobilnim ulaznicama bit će moguće pristupiti samo putem aplikacije UEFA Tickets. Svaki kupac ulaznica bit će od kraja travnja ili od početka lipnja obaviješten putem e-pošte kada će mu ulaznice biti dostupne u mobilnoj aplikaciji UEFA Tickets, te ako istu već nema od ranije, dobit će uputu kako preuzeti aplikaciju, gdje će trebati prihvatiti Uvjete i odredbe prije nego što pristupi svojim ulaznicama. Svaki eventualni korisnik ulaznice morat će dati svoje osobne podatke u aplikaciji UEFA Tickets prilikom registracije: puno ime, datum rođenja, broj dokumenta, državljanstvo, mail adresu i broj telefona. QR kod na ulaznici će biti prikazan samo na dan utakmice.

Na službenoj stranici Europskog prvenstva za prodaju ulaznica bit će u proljeće 2024. godine otvorena i službena platforma za preprodaju ulaznica, kako bi navijači na siguran način mogli kupiti ulaznice od drugih navijača kojima one neće trebati ili koje neće moći koristiti.

Koliko koštaju ulaznice?

Grupna faza

  • Fans first: 30 eura
  • Kategorija 3: 60 eura
  • Kategorija 2: 150 eura
  • Kategorija 1: 200 eura

Osmina finala

  • Fans first: 50 eura
  • Kategorija 3: 85 eura
  • Kategorija 2: 175 eura
  • Kategorija 1: 250 eura

Četvrtfinale

  • Fans first: 60 eura
  • Kategorija 3: 100 eura
  • Kategorija 2: 200 eura
  • Kategorija 1: 300 eura

Polufinale

  • Fans first: 80 eura
  • Kategorija 3: 195 eura
  • Kategorija 2: 400 eura
  • Kategorija 1: 600 eura

Finale

  • Fans first: 95 eura
  • Kategorija 3: 300 eura
  • Kategorija 2: 600 eura
  • Kategorija 1: 1000 eura
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti