Obavijesti

Sport

Komentari 5

Počinje Adria Tour u Zadru: Evo gdje možete gledati mečeve...

Počinje Adria Tour u Zadru: Evo gdje možete gledati mečeve...
1

Danas u ponedjeljak u 10 sati počinje kvalifikacijski turnir u kojemu je 40 igrača, a samo će jedan izboriti mjesto za glavni turnir u kojemu će igrati Đoković, Čilić, Ćorić, Zverev...

VIDEO

Dva igrača iz Top 10, četiri iz Top 20, šest iz Top 40... Takvo se tenisko društvo nikad nije okupilo u Hrvatskoj na jednom turniru kao što će nadolazećeg vikenda u Zadru na drugoj postaji Adria Toura. Najbolji igrač svijeta Novak Đoković, pa dva najbolja Hrvata Borna Ćorić i Marin Čilić, Alexander Zverev, vrlo izvjesno i Grigor Dimitrov te Felix Auger-Aliassime, čiji se dolazak treba službeno potvrditi, bit će šlag na torti i kulminacija teniskog tjedna na Višnjiku.

POGLEDAJTE VIDEO: Marin Čilić zagrijava servis

Pokretanje videa...

Marin Čilić u Osijeku 00:42

Isti kreće danas u 10 sati mečevima kvalifikacija HEP pozivnog turnira HTS-a u kojemu je 40 igrača, a samo će jedan zaraditi mjesto u glavnom turniru uz "sedmoricu veličanstvenih" (sedmi se također još traži, nap. a). Ždrijeb, u kojemu je ukupno 35 Hrvata, spojio je neke zanimljive "face" poput Mate Pavića i Ivana Sabanova, Škugora i Ajdukovića ili, pak, mlade nade Prižmića i Devalda. Igra i Nikola Mektić, dok su prva dva nositelja iz Srbije, Danilo Petrović i Peđa Krstin. Borna Gojo odustao je zbog ozljede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

HTS se usput pobrinuo i organizirao kamp u kojem će ostati trenirati igrači koji u prvim danima završe nastup, a nastupat će i tenisačice. Njih 16 predvođene Janom Fett i Terezom Mrdežom, dok će Donna Vekić u subotu u ekshibicijskom meču igrati protiv Olge Danilović. Tu je i nagradni fond, tenisači će u kvalifikacijama podijeliti 35.000 eura, a tenisačice 15.000.

Stadion kapaciteta 9000 mjesta praktički je dovršen, postavljeni su i reflektori, a u prodaji je zasad otprilike polovica kapaciteta koji će se, sukladno odluci nadležnih institucija, možebitno povećati premda su zasad na snazi mjere o trećini popunjenosti kapaciteta svih sportskih objekata. U Beogradu je, za usporedbu, u TC-u Novak sve bilo ispunjeno, pa logika nalaže da bi u Zadru i Hrvatskoj moglo biti slično zbog puno povoljnije epidemiološke situacije.

Cijene ulaznica kreću se od 120 kuna do 200, a u njih su uključeni i popratno-zabavni događaji poput koncerata Petra Graše i Gibonnija. U petak, 19. lipnja, teniski će program početi u 17 sati, u subotu već od 12, a u nedjelju od 14 zaključno s finalnim susretom od 20 sati.

Dimenziju više dat će i Sportklub čije će kamere pokrivati tri terena s prijenosima svih sedam dana. Pravila su, za glavni turnir, kao i u Beogradu, u kojemu je trijumfirao Dominic Thiem; igra se na dva dobivena seta do 4 gema.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem