Obavijesti

Sport

Komentari 82

Pogba: Çakır je napravio neke greške, ali čestitamo Barceloni

Pogba: Çakır je napravio neke greške, ali čestitamo Barceloni
2

Juventusov trener Allegri i igrači teško su se mirili s porazom od Barcelone u finalu Lige prvaka, no ipak su priznali kako je nedostajalo koncentracije u završnicama...

VIDEO

Juventus je izgubio rekordni peti finale Lige prvaka na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Barcelona je pobijedila 3-1 "staru damu" iako su i Talijani imali prilike doći do trofeja. Prije svega se to odnosi na početak drugog poluvremena kada je Álvaro Morata izjednačio nakon ranog Rakitićeva gola, a nedugo potom Carlos Tévez promašio odličnu šansu.

- Živjeli smo san. Ne mogu ništa kriviti igrače, odigrali su dobru utakmicu. Tehnički i taktički, obje su momčadi odigrale jako dobro. Riskirali smo u prvom dijelu, ali nije nas služila realizacija. Odigrali smo veliki finale na kraju izvanredne sezone. Nastavimo li ovim tempom u Europi, bit ćemo jači i u Italiji - kazao je Massimiliano Allegri, trener Juvea.

- Boli, ovo je moj prvi finale. Dali smo sve od sebe, ali danas je Barcelona bila bolja od nas. Imali su ono što je nama nedostajalo i treba im čestitati - rekao je Paul Pogba, veznjak Juvea koji se našao u dvojbenom duelu s Danijem Alvesom u 67. minuti.

Turski sudac Cüneyt Çakır nije sudio penal, baš kao ni u prvom poluvremenu kad ga je srušio Jordi Alba. Istina, sudac je oprostio i Bonuccijevo igranje rukom nakon Neymarova ubačaja u ranoj fazi utakmice, a Brazilcu je opravdano i poništio gol zbog igranja rukom.

- Sudac je napravio neke pogreške večeras, ali to je nogomet. Ne možemo ništa učiniti po tom pitanju, ali moramo naučiti. Mi smo naučili i čestitamo Barceloni - dodao je Pogba koji nije htio govoriti o tome je li mu to bila zadnja utakmica za Juve.

Reuters/PIXSELL

Álvaro Morata vratio je nadu "staroj dami" postigavši izjednačujući gol u 55. minuti, ali on nije bio dovoljan za konačno slavlje.

- Imali smo priliku, ali nismo ju iskoristili. Ne znam hoće li se pružiti nova prilika, ali moramo nastaviti raditi. Ova skupina igrača je velika obitelj. Hvala svim navijačima na podršci.

Gianluigi Buffon odigrao je sjajnu utakmicu i obranio je pet lopti, među kojima i neke vrlo teške. Iako mu je 37 godina, još uvijek ne razmišlja o mirovini.

- To je sport, ali ima toliko veselja kojeg moramo podijeliti s našim navijačima. Žao nam je što nismo uzeli što smo zaslužili - rekao je Gigi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 82

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana