Obavijesti

Sport

Komentari 98

Pogledajte kako je Dario Šarić uništio Miami Heat u NBA ligi!

Pogledajte kako je Dario Šarić uništio Miami Heat u NBA ligi!
3

Šarićevi 76ersi zaustavili su Miamijev niz od 13 pobjeda zaredom. Sjajni Dario Šarić zabio je 19 koševa. Burno je bilo i u Oklahomi gdje je 'izdajnik' Durant prvi put igrao u dresu Golden Statea

VIDEO

Kakva utakmica Darija Šarića u NBA ligi! Njegova Philadelphia srušila je Miami Heat i prekinula njegov niz od 13 pobjeda zaredom, a Šarić je u jednoj od najboljih utakmica karijere zabio 19 koševa uz šest skokova i četiri asistencije.

POGLEDAJTE LUDO SLAVLJE

Sixersi su slavili 117-109 i to bez Joela Embiida. No tu je sjajni Šarić koji je predvodio 76-erse do pobjede na svom parketu. Imao je Dario šut za dva 6-10, tricu je gađao 1-5, slobodna bacanja 4-4, a igrao je 26 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Darijev show

Sixersi su vodili gotovo cijelu utakmicu, a u samoj završnici imali su i 13 razlike i stigli su do 20. ovosezonske pobjede. Uz Šarića, po 19 ubačaja kod pobjednika su imali još Robert Covington i Nerlens Noel. Kod Heata je Goran Dragić postigao 30 koševa.

Sixersi su sada na omjeru pobjeda i poraza 20-34, a Heat na 24-31.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Povratak 'izdajnika' Duranta

Sa zanimanjem se očekivala utakmica u Oklahoma Cityju gdje je Kevin Durant prvi puta stigao u dresu gostujuće momčadi, aktualnih viceprvaka Golden State Warriorsa.

NBA: Golden State Warriors at Oklahoma City Thunder

Navijači Thundera uvredama su dočekali "izdajnika" Duranta, no nisu ga omeli u pružanju još jedne odlične partije. Upravo je Durant s 34 koševa i 9 skokova predvodio Warriorse do 130-114 pobjede, Stephen Curry je dodao 26 poena uz 9 asistencija i 8 skokova, a Klay Thompson je također stao 26 ubačaja.

Kod domaćih je vrlo motiviran bio Russell Westbrook, koji je sa 47 koševa, 11 skokova i 8 asistencija bio blizu novog "triple-doublea", ali njegov sastav je već do poluvremena pao u veliki zaostatak (50-73) pa je nastavak bio samo formalnost.

POGLEDAJTE VIDEO: DURANT IH UNIŠTIO

 

Hezonja opet u početnoj petorci

Mario Hezonja drugu je utakmicu zaredom krenuo u početnoj petorci Orlando Magica, ali njegov je sastav pretrpio visok 80-112 poraz na gostovanju kod Dallas Mavericksa.

Hezonja je na terenu proveo ukupno 34 minute i za to vrijeme postigao sedam koševa uz loš šut od 2-5 za dva i 1-6 za tricu, a imao je i šest skokova, dvije asistencije, dvije osvojene lopte i jednu blokadu.

Priliku je u posljednjoj četvrtini dobio i Damjan Rudež koji je za 12 minuta postigao pet koševa (šut za dva 1-3, trica 1-3) uz po jednu asistenciju i osvojenu loptu. Bismack Biyombo je sa 15 poena bio najefikasniji kod Magica, dok je Wesley Matthews sa 20 pogodaka predvodio Mavse. Magic je pao na omjer 20-36, dok su Mavsi na 22-32.

Prvaci Cleveland Cavaliersi bez većih su problema sa 125-109 na svom terenu svladali Denver Nuggetse. LeBron James ubacio je 27 koševa i podijelio 12 asistencija, Kyrie Irving je dodao 27 ubačaja za Cavse, dok je još jednu odličnu utakmicu u dresu Nuggetsa odigrao Nikola Jokić sa 27 koševa i 13 skokova.

Cleveland je sa 37-16 na vrhu Istočne konferencije, dok je Denver 24-30 i dalje na osmom mjestu Zapada, posljednjem koje vodi u doigravanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna