Obavijesti

Sport

Komentari 13

Pogledajte kako se Modrić igra s djecom dok gleda 'vatrene': 'Izbij je gore! Ajoj... Šta radiš?!'

Pogledajte kako se Modrić igra s djecom dok gleda 'vatrene': 'Izbij je gore! Ajoj... Šta radiš?!'

Kapetan reprezentacije nije mogao biti s momčadi koja je gostovala u Moskvi u rujnu 2021. Fifine kamere snimile su ga u stanu dok je pratio prijenos s djecom

VIDEO

Luka Modrić (38) apsolutni je hrvatski rekorder po nastupima za reprezentaciju, ima ih 172 i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj mogao bi imati oproštaj za pamćenje. A možda još jednom iznenadi i nastavi karijeru i za Svjetsko prvenstvo u Sjevernoj Americi, kao i izbornik Zlatko Dalić.

Luka emotivno proživljava svako okupljanje reprezentacije, i kad je na terenu, a i u onim rijetkim prilikama kad nije mogao biti sa suigračima. Jedna takva bila je u rujnu 2021. u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Katru, kad su "vatreni" imali utakmice protiv Rusije (0-0), Slovačke u Bratislavi (1-0) i Slovenije na Poljudu (3-0).

POGLEDAJTE VIDEO: Modrićeva soba u nekadašnjem hotelu Iž

Pokretanje videa...

Soba Luke Modrića u nekadašnjem hotelu Iž 02:42

Modrić, koji zbog ozljede aduktora nije bio s momčadi, utakmicu u Moskvi gledao je iz svog doma u Madridu s djecom, a tom prilikom snimale su ga kamere Fifine televizije za dokumentarnu seriju "Kapetani - nekoliko odabranih" dostupnu na platformi Fifa Plus i Netflixu. Ona prati šestoricu igrača na putu do Mundijala i otkriva njihove životne priče.

Na početku scene Luka se igra s kćerima Sofijom (rođena 2017.) i Emom (rođena 2013.), a u pozadini je i sin Ivano (rođen 2010.). Zanimljivo, otac nogometaš s djecom komunicira kombinacijom hrvatskog i engleskog.

'Je l' Croatia igra?'

- Dođite, dođite. Tko igra, Sofi? Je l' Croatia igra - pita Luka mlađu kćer.

Nakon što im je objasnio o kojoj se utakmici i natjecanju radi, Emu je zanimalo tko je kapetan kad on ne igra. Traku je nosio Ivan Perišić.

Modrić je priznao da mu je teško gledati utakmice. Sina Ivana pitao je kako je njemu.

- Što misliš, kad gledaš utakmicu, imaš li nervozu ili ne?

- Ponekad - odgovorio je Ivano.

- Kad gledaš preko televizije, dosta je velika nervoza. Puno veća nego kad igraš utakmice - kazao je Luka.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Ajde, bolji smo od njih pet puta'

Napeta utakmica završila je bez golova, nervoza je bila velika. Modrića je kamera prikazala kako reagira na neke situacije.

- Pa daj tamo, izađi prije - rekao je u jednoj situaciji.

- Ajde, bolji smo od njih pet puta!

- A izbij je gore! Izbij je.. Ajoj... Šta radiš, šta radiš - zapitao se Modrić, no nije bilo jasno na koga se to odnosi.

Iako je ta kvalifikacijska jesen bila turbulentna nakon početnog poraza od Slovenije, Hrvatska se pobjedom u kišnom Splitu plasirala na Svjetsko prvenstvo u Katar, a tamo osvojila broncu. Modrić je i dalje tu i spreman opet zasjati na velikoj sceni. A klinci će sve pratiti s tribina i navjati za tatu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti
Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci
RIJEKA IZGUBILA ČETVRTU U NIZU

Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci

OSIJEK - RIJEKA 2-0 ‘Bijelo-plavi’ nisu pobijedili prvoligaša s Rujevice čak 617 dana. Posljednji put Osijek je pobijedio Rijeku još 10. rujna 2022. Do ove utakmice... Jurišić je zabio u petoj, a Matković u 72. minuti