Sport

Komentari 51

Pogledajte kako su se navijači naklonili Leu Messiju! Barca slavila uz dosta muke na kraju

Pogledajte kako su se navijači naklonili Leu Messiju! Barca slavila uz dosta muke na kraju

Poklonici katalonskog kluba još uvijek ne mogu preboljeti odlazak najboljeg igrača u svojoj povijesti, koji je htio ostati u Barceloni, ali nije mogao zbog financijskih nedaća

Nogometaši Barcelone su na otvaranju nove sezone La Lige ugostili Real Sociedad. Nakon sat vremena igre bilo je velikih 3-0 za 'blaugranu', ali koncem susreta ekspresno je primila dva gola pa sama sebi stvorila paniku. Ipak, iznenađenja nije bilo, Barcelona je slavila 4-2 i uzela prve bodove.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi u Parizu

Golove su redom dali Pique u 19. i Braithwaite u 45+2' te 59. minuti dok je Sociedad smanjio preko Cienfuegosa u 82. A onda je Oyarzabal ekspresno, samo tri minute kasnije, pogodio za 3-2! Iznenađenja ipak nije bilo, u 91. minuti je Braithwaite bio asistent, a stijelac Sergi Roberto za 4-2.

Iako je Barcelona odlično odigrala prvu dionicu, drugačiji detalj označio je prvo poluvrijeme.

Po ulasku u 10. minutu navijači su na tribinama fokus nakratko maknuli s utakmice pa minutu vremena posvetili Lionelu Messiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poklonici katalonskog kluba još uvijek ne mogu preboljeti odlazak najboljeg igrača u svojoj povijesti, koji je htio ostati u Barceloni, ali nije mogao zbog financijskih nedaća. 

Iz istog razloga je i Pique smanjio primanja kako bi Barcelona mogla registrirati igrače.