Obavijesti

Sport

Komentari 8

Pogledajte majstoriju Galovića: Kao Leo Messi projurio do gola

Pogledajte majstoriju Galovića: Kao Leo Messi projurio do gola

Zabio je prvi pa onda u 35. minuti imao trenutak inspiracije. Vidio je da se otvorio prolaz u varaždinskoj formaciji pa povukao skroz iz zadnje linije sa svoje polovice...

Nogometaši Rijeke konačno su prekinuli crni niz kod kuće i pobjedom protiv Varaždina 2-0 stigli do prve pobjede na Rujevici još od studenog! Junak Riječana bio je stoper Nino Galović, koji je prvi put u karijeri na jednoj utakmici zabio dva gola.

POGLEDAJTE VIDEO: Tomić preuzeo Rijeku

Pokretanje videa ...

Galović je u utakmici ranije protiv Slaven Belupa također bio strijelac pa je tako u samo dva kola zabio tri gola te stigao do petog u svim natjecanjima. Osim što je bio dvostruki strijelac, odigrao je utakmicu na vrhunskoj razini te 'pospremio u džep' snažnog Obregona.

Rijeka: 26. kolo Hrvatski Telekom Prve HNL, HNK Rijeka - NK Varaždin

Prvi gol dao je u 22. minuti nakon što je sjajno reagirao na ubačaj Murića pa glavom pospremio loptu u mrežu.

A onda je u 35. imao trenutak inspiracije. Vidio je da se otvorio prolaz u varaždinskoj formaciji pa povukao skroz iz zadnje linije sa svoje polovice. Projurio je kojih 40-ak metara, odigrao dupli pas s Menalom pa pospremio loptu u mrežu u stilu Lionela Messija.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Čak osam kola je trajao riječki niz bez ligaške pobjede na Rujevici, no sada je i tome došao kraj. Rijeka je s nova tri boda u ligi skočila ispred Hajduka te ga gurnula na peto mjesto.