Sport

Komentari 68

'Najtežih 45 minuta u karijeri, teško je bilo ispucavati lopte...'

'Najtežih 45 minuta u karijeri, teško je bilo ispucavati lopte...'

Dinamo je bio velik favorit, no izgleda da je Rijeka dobro odradila analizu Bjeličine momčadi. Promašen 'mrtvac' Brune Petkovića na kraju je Dinamovu zvijezdu nagnao da bez komentara prođe pokraj novinara...

Šokirani izrazi pothlađenih lica Dinamovih igrača nakon ispadanja iz Hrvatskog nogometnog kupa porazom od Rijeke. Rožmanova momčad poslušala je svog trenera i s terena otišla 'zaprljanih dresova'. Minimalnim rezultatom 1-0 Rijeka je izbacila prošlogodišnjeg finalista Dinamo i plasirala se u polufinale natjecanja. Ondje ih u sljedećem susretu čeka slavonski prvoligaš - Osijek.

POGLEDAJTE REAKCIJE IGRAČA:

Mislav Oršić je priznao da je Rijeka bila bolja i bolje se snašla u ovim uvjetima. 

- Imali smo iste uvjete i mi i oni, ali se Rijeka bolje snašla. Zabili su nam gol u prvom poluvremenu, nismo mogli odgovoriti, nije nas išlo. Dali smo sve od sebe, mislim da si nemamo što predbaciti, možemo i moramo se sada okrenuti prvenstvu i Gorici - kratko je prokomentirao pred novinarima Mislav.

- Sve što si trenirao moraš zaboraviti, teško se prilagoditi - priznao je.

Rijeka i Dinamo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

- Ovih prvih 45 minuta mi je bilo možda i najtežih u karijeri. Bilo je zaista teško ispucavati lopte - rekao je pomalo tužno i s kiselim osmijehom na licu Dominik Livaković

- Stvarno smo se borili, ali ne možemo sada tu stati. Tužni jesmo, ali idemo dalje. Moramo se koncentrirati na utakmicu u prvenstvu i dobiti ju što uvjerljivije - rekao je Dinamov golman dok je iza njega prošao Bruno Petković bez komentara.

Mirko Antonio Čolak presudio je utakmicu svojim golom, a potom rekao:

- Znali smo što nas čeka. Ovako je bilo u finalu Kupa i danas. Zasluženo smo pobijedili. Bili smo jako motivirani. Skupa s navijačima i ekipom...Bila je to zajednička snaga - pohvalio je sve jedini strijelac sa susreta. 

Rijeka i Dinamo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

- Meni je ovo bio prvi put da igram u ovakvim uvjetima, ali kako je bilo nama bilo je i Dinamu - potvrdio je tezu svih sudionika ove četvrtfinalne utakmice Čolak. 

- Vjetar je, čini se, nama više pasao. Promijenili smo formaciju, čekali smo svoje prilike iz kontre i polukontre, nismo puno popuštali iza. Rano se otvorilo sve s tim golom i to je bio još dodatni motiv da idemo bolje i jače. Sigurno da smo do kraja imali još šansi da se možda bolje nešto otvori, ali i ovako je dobro ispalo - rekao je poslije utakmice Tibor Halilović.

Rijeka i Dinamo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

Ivor Pandur, mladi golman Rijeke zadovoljan je odrađenim.

- Ne možete znati zbog vjetra kako udariti loptu. Ona ode u out, pa te živcira, ali kada imaš volju, sve je lakše. Cijela obrana, cijela ekipa, svi su odradili sjajan posao. Nisu dozvolili da mi ozbiljniji šut dođe do gola - rekao je pa prokomentirao mladost Rijeke:

- Baš smo komentirali da su četiri juniora iz pretprošle sezone započela utakmicu. To je isto pokazalo da smo na dobrom putu. Dečki su nam rekli da vjeruju u nas i želim im se zahvaliti na tome.

 

Najčitaniji članci