Sport

Komentari 56

Pogledajte tučnjavu u Milanu: Dječak i njegov tata ozlijeđeni?

Pogledajte tučnjavu u Milanu: Dječak i njegov tata ozlijeđeni?

Mladić (14) i njegov otac (50) bili su među trojicom ozlijeđenih u sukobu navijača Atalante i Dinama oko 19 sati. Dobili smo snimku u kojoj se vide detalji žestoke tučnjave. Policija se nije miješala

Usprkos velikom osiguranju utakmice između Atalante i Dinama (2-0) te tisućama policajaca na ulicama Milana, nisu uspjeli spriječiti tučnjavu koja se dogodila nešto iza 19 sati u blizini stadiona Giuseppe Meazza.

Sve je trajalo vrlo kratko, manje od jedne minute, a na videu koji smo dobili vide se detalji žestokog sukoba. Koristile su se baklje, letjele su i boce i razni predmeti, desetak navijača ušlo je u fizički obračun, a policija je sve mirno promatrala sa strane. Bila je to tučnjava huligana iz Kijeva, pristaša ukrajinskog Dinama koji su u odličnim odnosima s Bad Blue Boysima, i kolega im iz Bergama.

POGLEDAJTE VIDEO:

U toj tučnjavi, dva huligana Atalante završila su na podu. Jednog je odvela hitna pomoć, dobio je i šanc-ovratnik, dok se drugi, uz obilno krvarenje, držao za zube.

Prodavači u blizini nisu mogli vjerovati što se događa, vikali su i protestirali, a onda su specijalci ipak uspjeli uspostaviti red. Lakše ozljede zadobila su petorica navijača Atalante između 30 i 40 godina. Četvorica su prevezena u bolnicu.

Talijanski mediji tvrde da je bio još jedan raniji sukob nedaleko od stadiona. Kako tvrdi policija, a prenosi Sky Sport, stotinjak hrvatskih navijača odvojilo se iz kortea pri dolasku na Via Don Gnocchi, oko 500 metara od stadiona, te se sukobilo s navijačma Atalante.

U tom sukobu trojica su ozlijeđenih Talijana, a među njima su dječak od 14 godina i njegov 50-godišnji otac kojima je pomoć pružena na mjestu događaja. Jedan je 21-godišnjak prevezen u bolnicu San Carlo, ali ni njegovo stanje nije zabrinjavajuće.

Cijeli dan talijanska je policija vršila pretres navijača koji su u velikom broju stigli iz Hrvatske. Kod trojice je našla hladno oružje i dimne bombe tijekom dana, a kod još šestorice pred početak utakmice u blizini stadiona. Oko 150 hrvatskih navijača pokušalo je ući na stadion bez ulaznice, ali nisu u tome uspjeli.

Najčitaniji članci