Obavijesti

Sport

Komentari 13

POGLEDAJTE VIDEO Čudesna vožnja sjajne Leone: Iza sebe je ostavila i Mikaelu Shiffrin...

POGLEDAJTE VIDEO Čudesna vožnja sjajne Leone: Iza sebe je ostavila i Mikaelu Shiffrin...

Hrvatsko žensko skijanje čak 15 godina čekalo je na postolje, a u razmaku od mjesec i pol dana dobili smo dva. Budućnost je svijetla

VIDEO

Prvi put u karijeri drugu vožnju je dočekala kao drugoplasirana. Svakakve misli rojile su se po glavi, raslo uzbuđenje i očekivanja u Hrvatskoj. No, znala je i sama da se mora smiriti i distancirati od svega ako želi iskoristiti priliku života.

Pokretanje videa...

Dvije Hrvatice u top 5 01:01

Spustila se niz stazu neustrašivo i hrabro. Jurila je pored kolaca, brza i nepogrešiva. U jednom trenutku imala je sekundu prednosti ispred najuspješnije skijašice u povijesti Mikaele Shiffrin. Znali smo da je spremna za najveće stvari, ali nikome nije bilo jasno odakle je to izvukla. Ušla je u cilj s visoko podignutim rukama, nakon najbolje utrke u karijeri, sama na vrhu, a iza nje Shiffrin sa zaostatkom od 43 stotinke.

FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom

Čudesne su to scene koje nikad neće zaboraviti. Slike za povijest hrvatskog skijanja. Leona Popović odradila je dvije fenomenalne vožnje u posljednjem slalomu sezone u Soldeuu te došla do prvog postolja u karijeri. Ispred nje bila je samo Čehinja Petra Vlhova s 43 stotinke prednosti. 

Kako je to izgledalo, najbolje da pogledate sami. Video pogledajte OVDJE 

Hrvatsko žensko skijanje čak 15 godina čekalo je na postolje, a u razmaku od mjesec i pol dana dobili smo dva. Zrinka Ljutić je krajem siječnja u Špindlerovom Mlynu osvojila treće mjesto, dok je Leona bila peta. Bila je to samo uvertira u senzacionalan dan u Andori.

FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom

Hrvatska u samom vrhu slaloma ima dvije skijašice, pa postoji li bolji dokaz kakva smo skijaška sila i to bez skijališta? Ne sumnjamo kako će Leona i Zrinka nastaviti u istom ritmu i sljedeće sezone pa i jednom zajedno završiti na postolju. To su zaslužile svojim marljivim radom, ali i kvalitetom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu