Obavijesti

Sport

Komentari 21

Pogledajte zašto je Rudeš opleo po sucu: Ovakvo iživljavanje je nekorektno i moramo reagirati

Pogledajte zašto je Rudeš opleo po sucu: Ovakvo iživljavanje je nekorektno i moramo reagirati

Ulaskom u društvo najboljih očekivali smo da ćemo imati ravnopravan status. Nažalost, slična se situacija još u utakmici protiv Osijeka, a tada smo dobili odgovor kako mnogi stadioni nemaju dovoljno kamera, kažu

VIDEO

Nogometaši Rudeša nisu uspjeli pobijediti ni u osmom pokušaju ove sezone u HNL-u, ostaju na jednom bodu nakon poraza u petak protiv Lokomotive 1-0. Jedini je gol djelo Indrita Tucija iz slobodnjaka u 39. minuti nakon kontakta Rudešova stopera Aboubacara Camare i napadača Lokomotive Ivana Bulatovića.

Đakovački sudac Zdenko Lovrić prvo je pustio prednost, a onda dosudio faul za lokose koji su ga iskoristili na najbolji mogući način. Rudešani su dan nakon utakmice bijesni na taj potez, smatraju kako prekršaja nije bilo.

Inače, Tuci je zabio prvi gol iz slobodnjaka za lokose u HNL-u od Frana Karačića 13. rujna 2020. u porazu od Gorice.

POGLEDAJTE DETALJ:

Pokretanje videa...

Faul prije gola Lokomotiva - Rudeš 1-0 00:36

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

"Nije nam želja omalovažiti pobjedu Lokomotive, ali svakako želimo ukazati na činjenicu da smo ponovno oštećeni. Naime, u 38. minuti dvoboja, kada je suparnička momčad bila u napadu, i nakon benignog kontakta našeg stopera Aboubacara i Bulatovića, sudac Zdenko Lovrić dosudio je prekršaj, kojeg je potom u pogodak pretvorio Indrit Tuci. Evidentno je da taj kontakt nije zaslužio sudačku reakciju, ali eto dogodio se. Na našu štetu", napisali su i nastavili:

"Iako je klub u teškoj situaciji, mislimo na bodovno stanje i položaj na tablici, ovakvo 'iživljavanje' je nekorektno i moramo reagirati. Jer ulaskom u društvo najboljih očekivali smo da ćemo imati ravnopravan status."

Osvrnuli su se u novom prvoligašu i na situaciju iz drugog kola kad je Ramón Miérez u 43. minuti zabio prvi gol u preokretu Osječana u Kranjčevićevoj. Smatraju kako lopta nije prešla crtu.

"Nažalost, slična se situacija još u utakmici protiv Osijeka, u drugom kolu, kada smo primili gol za 3:1, a tada smo dobili odgovor kako mnogi stadioni nemaju dovoljno kamera koji bi sucima u VAR sobi olakšali posao. Drugim riječima, odnosno pitamo se, zar klubovi trebaju kupovati kamere? Ovo dakle nije izoliran slučaj, a ako se HNS već toliko hvali sudačkim odlukama, molimo i apeliramo da svi budemo ravnopravni. Mali jesmo, na dnu smo tablice, ali borimo se. I borit ćemo se za poštenje u nogometu. Naravno, i čestitati suparniku, ako nas zasluženo pobijedi", zaključuju u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku