Obavijesti

Sport

Komentari 18

Poker asova: Čak četiri naša trenera bit će u Wimbledonu...

Poker asova: Čak četiri naša trenera bit će u Wimbledonu...
4

Goran Ivanišević, Ivan Ljubičić, Željko Krajan, Goran Prpić nekad su nastupali kao igrači u All England Clubu. Danas su sva četvorica treneri na tom velikom turniru...

VIDEO

U prvom kolu Wimbledona odmah “hrvatski derbi”. Bit će to sudar hrvatskog tenisača i “hrvatskog zeta”, Marina Čilića i Marcosa Baghdatisa. Goran Ivanišević bit će u loži najboljeg hrvatskog tenisača, a u Baghdatisovoj će sjediti Željko Krajan.

Još dvojica hrvatskih trenera bit će u Londonu, Ivan Ljubičić vodit će Miloša Raonića, a nekadašnji hrvatski Fed Cup izbornik, Goran Prpić, Mirjanu Lučić-Baroni.

Ždrijeb nije bio milostiv prema Marinu Čiliću.

- Marcos je jednom igrao polufinale Wimbledona, jako je dobar na travi. Sigurno nije najbolji ždrijeb za prvo kolo. Ali bio sam dobar u Queen’su, pun sam samopouzdanja i očekujem dobar nastup – rekao je 12. tenisač svijeta.

U Londonu će ga savjetovati Ivanišević, koji će i komentirati mečeve za Radio BBC.

- Goran je ljubazno prihvatio moju molbu da mi pomogne. Nakon Wimbledona ću vidjeti što dalje, a moj konačni cilj je ući među pet tenisača svijeta i osvojiti Grand Slam – rekao je Marin, koji je predstavio i novog menadžera, Belgijanca Vincenta Stavauxa.

Njegov idući protivnik Baghdatis od svibnja trenira sa Željkom Krajanom.

- Rekao mi je da je namjeravao trenirati na Cipru te se tamo spremati za Roland Garros i Wimbledon, ali nije bio zadovoljan uvjetima, jer nije imao dovoljno kvalitetnih sparing partnera. I tako smo počeli raditi skupa u Varaždinu – rekao je Željko.

Suradnju su dogovorili na probni period, a poslije...

- Znali smo da neće biti lakih protivnika s obzirom na to da Marcos nije nositelj.

Ivan Ljubičić i Miloš Raonić počeli su suradnju tijekom Roland Garrosa.

- Trebat će vremena da posložimo sve stvari. Ono što pokušavamo uskladiti donekle je različito, radimo i na nekim drugim stvarima paralelno, tako da nas očekuje dosta posla – komentirao je Miloš suradnju s Ivanom u Eastbourneu.

Goran Prpić odveo je Ivu Majoli do naslova u Parizu, sad će pokušati odvesti Mirjanu Lučić u drugi tjedan Wimbledona. Kako je Mikica priznala, Goran ju je dosta smirio i vratio joj samopouzdanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom