Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Pokušavate istisnuti, ali ništa se ne događa. Kao boca kečapa'

'Pokušavate istisnuti, ali ništa se ne događa. Kao boca kečapa'

Trener Schalkea, nakon jučerašnjeg remija protiv Stuttgarta (1-1) usporedio je svoju momčad s bocom kečapa. Schalke je nakon odigrane 22 utakmice i dalje bez pobjede

VIDEO

Manuel Baum (41), preuzeo je dužnost trenera nogometaša Schalkea 04 krajem rujna ove godine, a čini se da je klub i dalje u velikim problemima.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju sa Zlatkom Dalićem

Pokretanje videa...

Intervju sa Zlatkom Dalićem 24:15

Nakon odigranih šest kola u Bundesligi, Schalke ima samo dva boda i zasigurno igra jednu od najslabijih sezona u svojoj povijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Baum je dobio težak zadatak, podignuti momčad  koja je u samo prva dva dana nove sezone primila 11 golova, što je najgori početak u povijesti Bundeslige.

Navijači Schalkea izvrijeđali su klinca, a on im utrpao hat-trick
Navijači Schalkea izvrijeđali su klinca, a on im utrpao hat-trick

U jučerašnjoj utakmici protiv Stuttgarta odigrali su neriješeno (1-1), a već 22 utakmice su bez pobjede u nacionalnom prvenstvu, šest ove sezone te 16 u prošloj sezoni.

Nogometni klub iz Gelsenkirchena osnovan 1904. godine, već dugi niz godina jedan je od najpopularnijih njemačkih klubova. Sedmerostruki je njemački prvak prije osnivanja profesionalne Bundeslige 1963. godine, a posljednji puta je bio prvak davne 1958. godine.

Schalkeovac pljunuo suparnika!
Schalkeovac pljunuo suparnika!

U siječnju ove godine, Schalke je ostvario posljednju pobjedu protiv protiv Borussije Mönchengladbach (2-0), a potom je spojio 13 poraza i sedam neodlučenih susreta.

Nakon odigrane utakmice sa Stuttgartom, u centru pozornosti našao se trener Schalkea Manuel Baum koji je upotrijebio zanimljivu metaforu kako bi opisao trenutno stanje u momčadi. 

Bavarsko otvaranje Bundeslige: 'Rudari' popili osam komada!
Bavarsko otvaranje Bundeslige: 'Rudari'  popili osam komada!

- Ekipa je kao boca kečapa koju ste tek otvorili. Pokušavate istisnuti kečap, ali se ništa ne događa iako je boca puna - rekao je Baum pa dodao:

- Onda je plan da udarate bocu na dnu kako bi kečap izašao i mi smo još u fazi tog udaranja. No jednom kada taj kečap izađe, bit će veoma zabavno - rekao je Baum nakon utakmice.

Baum već ima iskustva u Bundesligi kao trener Augsburga od 2016. do 2019. godine, a potpisao je dvogodišnji ugovor, dok je njegov pomoćni trener postao bivša brazilska zvijezda Schalkea Naldo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener