Sport

Komentari 27

Policija privela predsjednika zbog maske, prvaci Hrvatske napustili parket bez medalja!

Policija privela predsjednika zbog maske, prvaci Hrvatske napustili parket bez medalja!

U središtu pozornosti bio je predsjednik Omišana Mijo Milavić. Krenuo se spustiti na parket, a tamo ga je zaustavila policija i tražila od njega da stavi na lice masku. U idućem trenutku policajac ga je odvodio

Nevjerojatne scene dogodile su se na trećoj utakmici finala 1. HMNL između Novog Vremena i Olmissuma u Makarskoj. Malonogometaši Olmissuma pomeli su suparnika s 4-2 u posljednjoj, slavili s ukupnih 3-0 i obranili naslov prvaka Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatreni na pripremama u Rovinju

No, cijeli događaj zasijenio je incident zbog kojeg je morala intervenirati i policija. A u središtu pozornosti bio je predsjednik Omišana Mijo Milavić. Krenuo se spustiti na parket, a tamo ga je zaustavila policija i tražila od njega da stavi na lice masku.

I taman kad se činilo da je prošao i da se smirilo, nešto se zakuhalo između njega i policajca koji ga je uhvatio te izveo iz dvorane, javlja Dalmatinski portal.

U međuvremenu su Omišani na parketu čekali dodjelu medalja, a u jednom trenutku odlučili su otići bez istih. Što se točno dogodilo nije posve jasno, zna se jedino da se odjednom i predsjednik domaćina Mijo Pašalić spustio u tunel kako bi spasio vodećeg čovjeka suparnika.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Postružin, Pavić i Jelovčić bili su strijelci za goste, a Horvath i Osredkar za domaćina. Za kraj je Osredkar pogodio vlastitu mrežu pa je moglo početi nova proslava naslova Olmissuma.

Najčitaniji članci