Sport

Komentari 41

Poljud je rasprodan za utakmicu godine! Najveći navijački korteo kreće s rive u čast Grada heroja

Poljud je rasprodan za utakmicu godine! Najveći navijački korteo kreće s rive u čast Grada heroja

Ključna utakmica i, vjerujemo, borba za prvo mjesto (uz uvjet dobrog rezultata na Malti) imat će sjajnu kulisu, krcati stadion u Splitu na kojem Rusi 14. studenog moraju pasti za izravan plasman na Mundijal

Sve raspoložive ulaznice za utakmicu Hrvatske i Rusije rasprodane su deset dana ranije! Krcati Poljud, oko 33.000 navijača, bodrit će "vatrene" u pokušaju da se pobjedom dokopaju prvog mjesta i osiguraju izravan plasman u Katar. Dakako, uz pretpostavku pobjede i tri dana ranije na Malti.

Ulaznice su puštene u prodaju 25. listopada u 13 sati, a samo nekoliko sati poslije razgrabljene su sve ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu. U idućim danima planuli su i papirići za preostale sektore na sjevernoj tribini i na jugozapadu, a prodavale su se po cijeni od 80 do 200 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska remizirala sa Slovačkom

HNS je na portalu za ulaznice objavio kako prodaje ulaznice na blagajnama neće biti, a da će se u sljedećim danima na internetu možda pojavljivati pokoja slobodna ulaznica ako kupci koji su ih naručili ne plate na vrijeme.

Navijači koji dolaze na utakmicu pozvani su na rivu gdje bi od 12.30 prema stadionu trebao krenuti, kako kažu, najveći hrvatski korteo u povijesti u kojemu se očekuje između 20.000 i 30.000 ljudi, u čast 30. obljetnice pada Vukovara. Lopta s centra kreće u 15 sati.

Susret Hrvatske i Mađarske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

Svi navijači koji dolaze na stadion moraju imati EU digitalnu covid potvrdu s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu. Neće se priznavati potvrde o cijepljenju ili preboljenju ni razni rezultati testova.

Potvrdu ne moraju imati djeca mlađa od 12 godina ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima važeću potvrdu i ulaznicu, a navijačima koji nemaju digitalnu potvrdu HNS je osigurao brzo antigensko testiranje.

U prodaji su od četvrtka i ulaznice za utakmicu na Malti koja se igra 11. studenoga od 20.45 na nacionalnom stadionu Ta'Qali po cijeni od 80 kuna.

Na Maltu, međutim, smiju samo ljudi s punom procijepljenosti protiv korona virusa ili preboljeli koji su primili barem jednu dozu cjepiva. To ne važi samo za djecu od pet do 11 godina, kojoj je za ulazak u državu potreban negativan PCR test ne stariji od 72 sata.

Najčitaniji članci