Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Ponuda koju je lako odbiti: Baš trebaš tih pola mil. €?

Marijan Buljat ima još dvije i pol godine ugovora po kojem mu klub do sredine 2012. mora isplatiti više od 600.000 €. Za raskid mu nude - 130.000

Ivo Čagalj
Foto: Ivo Čagalj
7 komentara

Na Poljudu caruje tišina, ali okolnim putem uvijek dođu informacije. Točne ili ne, vrijeme će pokazati, ali lako je povjerovati u priču da se Hajduk želi riješiti Marijana Buljata i Darija Jerteca. Prošloga ljeta taj je dvojac došao iz Dinama i potpisao odlične ugovore s Hajdukom. Buljatu ugovor na godinu donosi nešto manje 250.000 eura, pa je i razumljivo da mu ne pada posebno teško sjediti na klupi ili na tribinama. Jertec ima 200.000 eura na godinu, a i on je u nekom trećem ili četvrtom planu trenera Reje.
I sad se klub obojice želi što bezbolnije riješiti. Priča kaže kako je vodstvo kluba Buljatu za raskid ponudilo 130.000 eura, što znači da bi se Zadranin morao odreći oko pola milijuna eura. U iduće dvije godine bi za sjedenje na tribini dobio više od 650.000, što je činjenica kojom ponuda vodstva kluba postaje - smiješna. Jednako kao i u Jertecovu slučaju, varaždinski veznjak morao bi se odreći 400.000 eura.
Nagradno pitanje glasi: Hoće li njih dvojica pristati na ove uvjete? Odgovor znaju svi, znaju ga i oni koji su s takvim brojkama izašli pred dvojicu preplaćenih rezervista. Ali vrijedi pokušati... Reja ni jednog ni drugog vjerojatno neće voditi u Španjolsku, ali za pretpostaviti je i da se oni neće posebno naljutiti. Ne samo zato što to i očekuju, već i zato što je za 250.000 eura na godinu ljepše i lakše odmarati nego naporno trenirati. Ili dečki imaju želju igrati, bilo gdje i bez obzira što se moraju odreći novca?

Naši partneri pišu
Message