Obavijesti

Sport

Komentari 12

Poplavom na Hajduk: Stanko Mijo Mršić ostao je sasvim sam

Poplavom na Hajduk: Stanko Mijo Mršić ostao je sasvim sam
1

POVRATAK CIBALIJE Ja sam suspenziju odradio, ali moja tri pomoćnika nisu. Baš hodam Vinkovcima i tražim tko će sjediti na klupi uz mene, kaže Mršić

VIDEO

U karijeri je Stanko Mijo Mršić (61) vodio deset klubova u HNL-u, ukupno više od 300 utakmica, a to je rekord. Od posljednje, na klupi Splita, prošla su 884 dana, a Cibalije u prvoligaškom društvu nema još dulje - 1156 dana.

Iako, dugo je bilo upitno hoće li se danas uopće igrati protiv Hajduka.

- Igralište nam pliva zbog obilnih kiša, ali kažu da će se smiriti, da će se utakmica ipak igrati. Nadam se da će odmah na startu prvenstva biti puno navijača jer je Hajduk sigurno mamac - kaže Mršić.

Na kraju prošle sezone, za Cibaliju drugoligaške, isključen je po tko zna koji put, a u posljednjoj utakmici, protiv Šibenika, s klupe su potjerani i svi njegovi pomoćnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Meni je suspenzija istekla i vraćam se na klupu, ali zato sam ostao bez tri svoja pomoćnika, svi su suspendirani. Evo, baš šetam Vinkovcima i tražim nekoga tko će sutra sjediti sa mnom na klupi. Valjda ću nekoga naći - našalio se Mršić.

Love nema, ali bit će...

Osim pomoćnika, danas (21 sat) protiv Hajduka bit će i bez nekoliko igrača, također zbog žutih i crvenih kartona, no zato je tu tradicija.

- S Hajdukom imam loš skor na Poljudu, dobio sam samo jednu utakmicu, ali zato sam često dobro prolazio kad bih igrao protiv Splićana doma - sjeća se trener Cibalije u četvrtom mandatu.

Financijska situacija u klubu nije idealna, daleko od toga, ali Stanko je naviknut na takva okruženja. I zato se naoružao optimizmom.

- Je, financijska situacija u klubu i dalje je teška, ali to ne znači da neće biti bolja - vjeruje Mršić.

Iako je tek došao u Hrvatsku i HNL, za dobrog starog Stanka zna i kolega s klupe “bijelih”.

- Kolegu Mršića poznajem više od 30 godina, znam kako njegove momčadi igraju - kaže Marijan Pušnik.

Nije moglo biti teže

Tri dana nakon Rumunjske Hajduk čeka još jedno teško gostovanje.

- Nismo mogli težeg suparnika dobiti na startu. Momčad koja uđe u ligu ima najviše motiva. Bit će pun stadion zbog Hajduka, bit će puno borbe, želje i agresije s nihove strane - spreman je na sve Pušnik.

Bit će i raskvašenog, mekanog terena, tribine će biti pune navijača, a tu su i Mršićeve zamke. Hajduku neće biti lako...

  • VINKOVAČKI ZET Mršić je već četvrti put na klupi Cibalije, a vodio je u HNL-u i Zadar, Varteks, Šibenik, Osijek, Pulu, Međimurje, Split...
  • OPET PRVOLIGAŠ Cibalia je ulazak u 1. HNL osigurala u posljednjem kolu
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića