Obavijesti

Sport

Komentari 5

Poraz u Sočiju za oproštaj: Medveščak 10. na Zapadu

Poraz u Sočiju za oproštaj: Medveščak 10. na Zapadu
1

Jedini hrvatski predstavnik u KHL-u, momčad zagrebačkog Medveščaka, zaključila je sezonu porazom kod Sočija 6-4. "Medvjedi" su završili na 10. mjestu Zapada te 20. mjestu ruske lige ukupno od 28 klubova

VIDEO

Hokejaši Medveščaka okončali su KHL-sezonu porazom u gostima kod Sočija 6-4 (0-1, 4-1, 2-2) te su završili kao deseti u Zapadnoj konferenciji.

Medveščak je bio efikasan u olimpijskom gradu, no koštala ih je crna serija u drugoj trećini kada su u malo više od četiri minute primili četiri gola od Sočija, momčadi koja u doigravanje ulazi kao četvrta momčad Zapada.

Pogotke su za "medvjede" zabili Nathan Perkovich (19:41), Thomas Larkin (31:06), Andreas Jämtin (53:26) i Simon Gysbers (59:12), dok su strijelci za Ruse bili Jevgenij Skačkov (29:21, 31:59), Mihail Anisin (33:20), Igor Ignjatuškin (34:04), Zijat Pajgin (46:36) i Andrej Kosticin (59:51).

Medveščak je regularnu sezonu okončao na desetom mjestu Zapada s 19 pobjeda i 78 osvojenih bodova te je i drugu godinu zaredom ostao bez odigravanja. U "play-off" s prvog mjesta Zapada ulazi CSKA Moskva sa 127 bodova, a na Istoku je pobjednik Avangard Omsk sa 106 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu