Obavijesti

Sport

Komentari 17

Porazgovarajte s izbornikom i kapetanom i pomognite djeci...

Porazgovarajte s izbornikom i kapetanom i pomognite djeci...
1

Zaklada Vatreno srce prikuplja sredstva za nabavu kirurških instrumenata za Kliniku za dječje bolesti Zagreb te za akciju Korak u život, a njihovoj akciji možete se priključiti pozivom na broj 060 9004

VIDEO

Hrvatski reprezentativci pozivaju građane da nazovu humanitarni broj telefona 060 9004 i tako pomognu djeci diljem Hrvatske.

Pozivom na navedeni broj priključujete se velikoj akciji Zaklade Vatreno srce, putem koje hrvatska nogometna reprezentacija već godinama pomaže potrebitoj djeci.

U Upravnom odboru Zaklade Vatreno srce su kapetan Luka Modrić, izbornik Zlatko Dalić te liječnici prim. dr. Zoran Bahtijarević, prof. dr. sc. Boris Nemec i prof dr. sc. Josip Paladino.

Ove godine Zaklada prikuplja sredstva za nabavu kirurških instrumenata za Kliniku za dječje bolesti Zagreb te za akciju Korak u život, koja pomaže u osiguravanju stipendija za školovanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cijena poziva je 6,25 kuna, a broj je aktivan od danas do 3. prosinca.

Reprezentativci pozivaju građane i da poprate donatorsku večer Zaklade Vatreno srce, koja će se u utorak, 13. studenoga od 20.05 sati izravno prenositi na Prvom programu HRT-a. U sklopu bogatog programa bit će organiziran i call centar u kojem će sudjelovati hrvatski reprezentativci. Osim s igračima i članovima stručnog stožera, pozivatelji humanitarnog broja moći će razgovarati i s poznatim hrvatskim sportašima, pjevačima, glumcima i voditeljima.

Nema ničeg ljepšeg i važnijeg od pružanja pomoći potrebitoj djeci, stoga okrenite broj 060 9004 i pokažite svoje veliko srce!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića