Sport

Komentari 28

Posuđeni 'kralj' ljubi 12 godina stariju glumicu i 'ikonu ljepote'

Posuđeni 'kralj'  ljubi 12 godina stariju glumicu i  'ikonu ljepote'

Achraf Hakimi (21) marokanski je Španjolac koji je već dvije sezone na posudbi iz madridskog Reala u Borussiji Dortmund. Njegova je djevojka Hiba Abouk (33) marokanska Španjolka s kojom je u vezi od 2018.

Oduševljavao je ove sezone u dresu dortmundske Borussije, a mogao bi tim igrama 'kupiti' mjesto u Realu sljedeće sezone jer teško da će ga Zidane ostaviti u Njemačkoj nakon svega što je pokazao. Achraf Hakimi (21) mladi je bek koji će tek odigrati svoje najveće utakmice, a uz njega će na tom putu biti 12 godina starija djevojka Hiba Abouk (33).

Par je svoju vezu službeno objavio 2018. godine, a tada je krenuo i Hakimijev rast. Hiba je Španjolka koja korijene ima u Tunisu, a u popularnoj španjolskoj seriji 'El Principe' glumila je Fatimu. Rođene je u Madridu, a priča pet jezika - španjolski, arapski, francuski, engleski i talijanski. 

Hiba, koju je Cosmopolitan uvrstio na listu na ženskih 'ikona ljepote', kaže kako je od prvog trenutka zamišljala da će biti Hakimijeva supruga. Službeno, još to nije postala, ali par je u veljači dobio kćer.

Kako je Hakimi Borussiji posuđen do kraja lipnja, pitanje je u kojoj će ligi završiti ovu sezonu. Možda 'kraljevima' pomogne u lovu na La ligu, pa se Hiba vrati u rodni Madrid.

 

Najčitaniji članci