Liga prvaka, rukomet | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

Potencijalni 'kauboj' razbio Kiel, u Štrleku još ima dinamita

Potencijalni 'kauboj' razbio Kiel, u Štrleku još ima dinamita

Sjajan je bio i hrvatski rukometaš s rumunjskom putovnicom Ante Kuduz koji je zabio šest golova PSG-u

VIDEO

Hrvatski rukometaš Manuel Štrlek zabio je pet golova u porazu Veszprema na gostovanju kod Magdeburga sa 25-32 u susretu 12. kola A skupine rukometne Lige prvaka u kojoj se nalazi i PPD Zagreb.

Nakon izjednačenog prvog dijela koje je završilo 16-15, Magdeburg je nastavku susreta poveo sa sedam razlike 29-22 i potom mirno obranio veliku prednost za konačnih 32-25.

Njemački sastav su do sedme pobjede predvodili Philipp Weber i Kay Smits sa po devet golova, dok su kod Veszprema najefikasniji bili Manuel Štrlek, Andreas Nilsson i Rasmus Lauge sa po pet golova.

Kairo: Hrvatski rukometaši lako svladali Bahrein rezultatom 28:18

Vodeći sastav skupine A, u kojoj se nalazi i PPD Zagreb, francuski PSG je pobijedio Dinamo Bukurešt sa 33-26.

Elohim Prandi je predvodio pariški sastav sa šest golova, a na suprotnoj strani najefikasnijie je bio Javier Humet Gaminde sa sedam golova. Hrvatski rukometaš s rumunjskom putovnicom Ante Kuduz zabio je šest pogodaka.

U četvrtak je trebao igrati i PPD Zagreb u Portu, ali je susret odgođen nakon što je hrvatski prvak zbog tehničkih problema "zapeo" u Frankfurtu.

Na ljestvici vodi PSG sa 20 bodova, Magdeburg i Veszprem imaju po 16 bodova, dok je Gudme četvrti sa 13 bodova. Slijede Dinamo (11), PPD Zagreb (8), Wisla Plock (7) i Porto (3).

U jedinom susretu večeri iz B skupine Pick Szeged je pobijedio THW Kiel sa 36-33.

Imanol Alustiza Garciandia je zabio šest, a hrvatski rukometaš i potencijalni reprezentativac Mario Šoštarić (30) pet golova za Szeged. Na suprotnoj strani Sander Sagosen je zabio sedam golova, dok je Domagoj Duvnjak postigao jedan pogodak.

THW Kiel - Pick Szeged

Na ljestvici skupine vodi Barcelona sa 23 boda. Kielce na drugom mjestu ima 20 bodova, Nantes je treći sa 14, a zatim slijede Kiel (12) i Pick Szeged (10)...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner