Obavijesti

Sport

Komentari 77

Potresi kod Hajduka: Torcida je 'častila' igrače, Pušnik upitan!

Potresi kod Hajduka: Torcida je 'častila' igrače, Pušnik upitan!
1

Torcida je vrijeđala svoje igrače za vrijeme utakmice protiv Splita u Kupu. Hajduk je šokantno izbačen, navijači traže odgovore, dok je trener Marijan Pušnik pod znakom pitanja

VIDEO

Marijan Pušnik stigao je na klupu Hajduka u lipnju ove godine zamijenivši Damira Burića koji je 'bile' ostavio na trećoj poziciji prvenstvene ljestvice.

Pušnik je obećao prepoznatljivu igru, ali Hajduk igre nema

Slovenskog trenera instalirala je nova uprava na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom te sportskim direktorom Mariom Brancom kako bi od 'bilih' stvorio napadačku silu, barem za domaće okvire, jer je Pušnik u ljubljanskoj Olimpiji glasio za trenera koji gaji napadačku i atraktivnu igru. Obećao je to i na Poljudu.

Prošlo je punih pet mjeseci, a pomaka nabolje kako stvari stoje, nema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hajduk se nalazi na trećoj poziciji HNL-a uz zaostatak od jedanaest bodova za vodećom Rijekom te pet za drugoplasiranim Dinamom.

Pored bodovnog zaostatka, aktualnom se treneru zamjera nedostatak jasne vizije u igri, budući da Hajduk nema prepoznatljivu igru. 

Sezona koja je završena u studenom

Europa je zapravo najveći plus u Pušnikovoj splitskoj priči - Hajduk je nesretno izbačen od izraelskog Maccabija iz Tel Aviva u playoffu Europske lige na Poljudu poslije lošijeg izvođenja penala. 

Međutim, šokantno ispadanje iz Kupa protiv Splita kap je koja prelila čašu, barem kod vojske navijača kluba jer su u spomenutom natjecanju vidjeli potencijalnu 'tuču' za trofej u konkurenciji Rijeke, Dinama i Osijeka. Ostali su i bez toga, pa je natjecateljska sezona za njih praktički završena koncem studenog.

Sve se više spominje prekid suradnje trenera i kluba, dok su navijači posljednjih tjedana bili prilično jasni svojim parolama.

Torcida izgubila strpljenje, traže promjene

Za vrijeme utakmice protiv Splita vikali su igračima 'Igrajte, pi*kice!' te 'Dobit ćete batine!', a sam je Pušnik priznao kako je ispadanje u četvrtfinalu kupa od gradskog rivala veliki udarac za klupske ambicije i katastrofa velikih razmjera.

Na pressici poslije utakmice, Pušnik je upitan boji li se otkaza.

- To nije pitanje za mene, nego za ljude koji vode klub. Ne bojim se otkaza, jedino bolesti - završio je slovenski trener.

Čini se, nezadovoljstvo navijača bi moglo odigrati važnu ulogu i Slovenac bi mogao postati bivši. I dalje odzvanja poruka Torcide s Poljuda: 'Na -13 hladnije je nego u Sibiru, oćemo igru, ne prazna obećanja!'

Učinak Marijana Pušnika na klupi Hajduka

HNL: Deset pobjeda, četiri remija, tri poraza - zaostatak 11 bodova za vodećom Rijekom
Kup Hrvatske: Dvije pobjede i poraz - ispadanje u četvrtfinalu od RNK Splita
Kvalifikacije za Ligu Europe: Četiri pobjede, remi i poraz - ispadanje u playoffu poslije penala od Maccabija

Hajduk - Lokomotiva
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov