Obavijesti

Sport

Komentari 61

Povratak kapetana: Duvnjak na terenu nakon više od 7 mjeseci

Povratak kapetana: Duvnjak na terenu nakon više od 7 mjeseci
3

Domagoj Duvnjak igrat će u sastavu Kiela u današnjoj (20:00) utakmici protiv Hüttenberga. Prva je to utakmica hrvatskog kapetana nakon operacije koljena 18. travnja ove godine...

VIDEO

Sramežljivo, kao da ih se to uopće posebno ne tiče, Kiel je najavio povratak svog kapetana rukometnim utakmicama. Domagoj Duvnjak danas bi se u utakmici s najlošijom momčadi Bundeslige Hüttenbergom prvi put trebao pojaviti na terenu nakon dugih sedam i pol mjeseci pauze, a Kiel je to sakrio tek u potpisu pod sliku i jednu rečenicu u najavnom tekstu utakmice.

A to je, složit će se svi poznavatelji prilika u i oko Kiela, zasigurno daleko najvažnija vijest ove godine za bivšeg njemačkog prvaka koji cijelu ovu sezonu igra katastrofalno loše. No, ostavimo mi Kiel na strani, ovo je najbolja moguća vijest za Hrvatsku.

Nešto više od mjesec dana prije početka Europskog prvenstva naš će kapetan ponovno okusiti ritam prave natjecateljske utakmice i idući bi tjedni jasno trebali pokazati hoće li biti dovoljno spreman barem za jedno poluvrijeme po utakmici na domaćem Euru.

'Zebre' zasad očekuju, a tako nešto najavio je i liječnik kluba nedavno, da Duvnjak po poluvremenu odigra desetak minuta. Do kraja godine, ili bolje reći do početka Eura, u Bundesligi je Kielu ostalo još pet utakmica i Duvnjak bi u tom vremenu polako ušao u ritam, istestirao koljeno i odmah vidio kako bi to moglo izgledati na EP-u.

No, tu i leži Kielova zabrinutost i razlog zašto nisu pretjerano oduševljeni Duvnjakovim povratkom i silnom željom da se vrati što prije. Alfredu Gislasonu, otkrio je to njegov nedavni intervju, smeta što kapetan želi igrati na EP-u pa je čak i besramno prozvao hrvatsku reprezentaciju za njegovu ozljedu. Njemu bi puno bolje pasalo da Duvnjak bude još koji dan duže izvan parketa pa sukladno tome možda i propusti europsku smotru kod kuće, jer Kiel ionako lošu sezonu ne može preokrenuti u ovih par utakmica do kraja godine.

Kako god bilo, Duvnjak se vraća, igrat će danas, igrat će i na EP-u i svi koji to imaju priliku neka pogledaju utakmicu s Hüttenbergom od 20:00 sati. Kapetan se vraća, bolje vijesti Lino Červar i rukometni zaljubljenici u Hrvatskoj nisu mogli poželjeti.

Handball: THW Kiel vs. SG Flensburg-Handewitt

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe