Obavijesti

Sport

Komentari 25

'Povratak Mamića? Surađivali smo, ali ne znam ništa o tome'

'Povratak Mamića? Surađivali smo, ali ne znam ništa o tome'
1

Mislim da zaslužili pravu feštu sutra, baš kao što je Rijeka zaslužila onakvo slavlje poslije osvojenog Kupa. A sigurno smo zaslužili da se lijepa sezona završi na najbolji mogući način...

VIDEO

Zoran Mamić? Surađivali smo prošloga ljeta tijekom prijelaznog roka, dok smo ove godine samo razmijenjivali poruke, čestitali jedan drugom na rezultatima. A o drugim stvarima ništa ne znam, kaže Nenad Bjelica nakon što je u medije izašla informacija kako bi se bivši trener "modrih" u Dinamo mogao uskoro vratiti kao sportski direktor.

U Maksimiru vlada veliko nestrpljenje uoči posljednje utakmice sezone, Dinamo pun motiva u subotu (od 19 sati) dočekuje Hajduk. Veliki derbi djeluje kao prava poslastica za kraj, pa se igrači Nenada Bjelice žele novom pobjedom oprostiti od svojih navijača, ali i jedne prilično uspješne sezone.

- Kod nas i dalje vlada dobra atmosfera, svi želimo ovu sezonu zaključiti na način kako smo igrali tijekom cijele godine. Gotovo svi igrači, osim Muse i Rrahmanija, su nam na raspolaganju, dobro smo se odmorili poslije finala Kupa, pa vjerujem kako ćemo sutra gledati dobar derbi i upisati novu pobjedu - kaže Nenad Bjelica, pa dodaje:

- Ne, i dalje ne bih ništa mijenjao uoči finala kupa. Pa mi smo deset dana ranije igrali u Rijeci, tamo su ih spašavale više sile i sjajni Sluga, a s tim istim igračima smo onda zaigrali u finalu. Najveći problem je bila naša energija, tu je Rijeka bila jača, a kada malo prazni uđete u ovakvu utakmicu Rijeka to kažnjava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako vam se sviđa Hajduk?

- Splićani su se pod vodstvom Siniše Oreščanina definitivno digli, igraju u sistemu koji je svima vrlo nezgodan. Završavaju sezonu kako su igrali tijekom cijelog proljeća, ali vjerujem da ćemo mi biti bolji. Sastav? Vidjet ćemo, imamo još jedan trening, izabrat ćemo one koji su fizički i mentalno najspremniji.

Rijeka je lijepo proslavila svoj naslov, kakvo slavlje očekujete sutra u Maksimiru?

- Mislim da smo to zaslužili, baš kao što je Rijeka zaslužila onakvo slavlje poslije osvojenog Kupa. A sigurno smo zaslužili da se ovako lijepa sezona završi na najbolji mogući način - završio je Bjelica.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...