Obavijesti

Sport

Komentari 6

Povratak na Kantridu: Rijeka je iznad svih! Bit će novi spektakl

Povratak na Kantridu: Rijeka je iznad svih! Bit će novi spektakl
6

Prije godinu dana na jedinstvenom stadionu, na 20 metara od mora, bio je spektakl s Mariborom. U subotu od 19 sati opet na spektakl čeka: puna Kantrida! Prijateljsku utakmicu igrat će Rijeka i Zrinjski

VIDEO

Rijeka će opet igrati na Kantridi i legendarni stadion podno stijena opet će biti pun do vrha. Već ove subote, na novom spektaklu: 'Povratak na Kantridu'!

Prije godinu dana na jedinstvenom stadionu, 20 metara od mora igrala se prijateljska utakmica Rijeka-Maribor. Emocije na n-tu, tribine pune, povratak u slavnu prošlost i svi se nadaju: što skoriju riječku nogometnu budućnost.

Ovaj put na Kantridu dolazi HŠK Zrinjski iz Mostara, utakmica počinje u subotu od 19 sati.

- Dolaskom na Kantridu bude se emocije, na sve treninge i utakmice koje sam odigrao. Kao stanovnik ovog kraja i kao navijač uvijek sam za to da je Rijeka: iznad svih! Za Rijeku treba navijati bilo kad i bilo gdje - na press-konferenciji u press-centru Kantride pričao je Srećko Juričić, sportski direktor HNK Rijeka i čovjek koji je za Rijeku odigrao... 684 utakmice!

Uz legendarnog 'Bionda' Juričića Povratak na Kantridu najavili su Dejan Božić (predsjednik KN Armada), Nikola Ivaniš (Grad Rijeka), Vedran Babić (promotor), Hari Vukas (HNK Zrinjski) i Aldin Pašić (glasnogovornik Armade).

-  Evo nas i drugi put na Kantridi sa željom da to postane tradicionalni event sve dok ne sagradimo novu Kantridu. Dok ne dođe nova prisjećat ćemo se stare i kako je to izgledalo u prošlosti. Povratak podno stijena za Armadu predstavlja povratak u svoj dom, tamo gdje je nastala i povratak onim iskrenim emocijama i starom nogometu - govorio je Božić.

Trener Zrinjskog, Hari Vukas, prisjetio se svojih utakmica na Kantridi:

- Hvala Armadi i HNK Rijeci što su izabrali nas da budemo dio ovoga spektakla. Kantrida je posebna i specifična, znamo koliko emocija budi kod navijača Rijeke. Mogu i ja reći kao bivši igrač Hajduka da su počeci moje karijere vezani uz Kantridu. Tu su se za mene događale stvari koje se ne zaboravljaju: Kvarnerska rivijera početkom 90-tih godina kada sam s juniorima Hajduka osvojio prvo mjesto i bio najbolji igrač turnira pa turnir Slobodna Hrvatska kada sam također odigrao ovdje neke od prvih utakmica za seniore Hajduka. To se ne zaboravlja. Igrati na ovom stadionu je uvijek bilo nešto posebno - rekao je Vukas.

Ostalo je vrlo malo ulaznica, među ostalima i za VIP ložu od kojih prihod ide na račun Dječje bolnice Kantrida. Očekuje se najmanje 7.500-8.000 ljudi na tribinama.

Rijeka se i ove godine barem na jedan dan vraća na svoju Kantridu!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja