Obavijesti

Sport

Komentari 1

Pralija: Želimo pobijediti Zadar zbog Europe i predsjednika

Pralija: Želimo pobijediti Zadar zbog Europe i predsjednika
1

Odveo sam u Europu i Varteks i Rijeku, a sigurno ne znate da sam u Hajduku tražio posebnu premiju za plasman u četvrtfinale, pa su me svi gledali u čudu, kaže Kate

VIDEO

Dobro raspoloženje vlada na Parku mladeži, na kojem Split sutra dočekuje Zadar, u utakmici u kojoj može osigurati povijesni europski nastup. Pred novinare su izašli sportski direktor Nenad Pralija i trener Ivan Katalinić.

- Ovo je kruna sezone, utakmica u kojoj možemo stići do snova. No utakmicu ne želimo pobijediti samo zbog Europe, nego i našeg predsjednika - kazao je u uvodu Pralija, misleći pritom na pritvorenog predsjednika RNK Split Slavena Žužula.

- Nadamo se kako će u idući petak naš predsjednik izaći iz pritvora te kako ćemo zaigrati na karte u karanteni. Znamo da bi njemu puno značila naša pobjeda i plasman u Europu, zato ga i ovim putem pozdravljamo.

Trener Ivan Katalinić se želi revanširati Zadru i za poraz iz prvog dijela sezone.

- Izgubili smo penalom u 92. minuti i sada im želimo uzvratiti. Čeka nas još taj posljednji korak, da iz četvrte lige uđemo u Europu,  što nikad nikome u Hrvatskoj nije pošlo za rukom. U početku smo bili zadovoljni opstankom, smatrali smo da je to najvažnije, no ukazala nam se prilika koju smo iskoristili. Strahovali su neki dušobrižnici uoči prvenstva da ću sa Splitom ispasti iz lige, a vidite gdje smo sada. Posebno smo dobro zaigrali u nastavku prvenstva kada smo se pojačali Križancem i Marčićem, a uz njih smo isprofilirali i tri mlada igrača, Ercega, Pehara i Rašića. Do kraja želimo dobiti sve utakmice i na najbolji mogući način završiti odličnu sezonu. Predsjednik nam je puno olakšao rad, klub nikome nije dužan i u takvim je uvjetima lako raditi i pritiskati igrače.

Katalinića su novinari upitali može li usporediti ovaj uspjeh s plasmanom Hajduka u četvrtfinale Lige prvaka. 

- Odveo sam ja u Europu i Varteks i Rijeku, a sigurno ne znate da sam u Hajduku tražio posebnu premiju za plasman u četvrtfinale, pa su me svi gledali u čudu. Na kraju su se žalili da sam ih zeznuo - otkrio je Kate, a Pralija mu je odmah savjetovao: 

- Zezni i nas pa nas uvedi u skupinu Europske lige  pa ćemo sljedeće godine, za stoti rođendan kluba i mi pozvati Barcelonu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići