Obavijesti

Sport

Komentari 55

Pranjić: Ne zanima me tko ti je tata, igraju najbolji. Onome tko me zamijeni u Dubravi, sretno!

Pranjić: Ne zanima me tko ti je tata, igraju najbolji. Onome tko me zamijeni u Dubravi, sretno!

Mjesto u ekipi zaslužuje se na terenu, ako si najbolji na toj poziciji, igraš. Ako imaš potencijal da napraviš ozbiljne stvari u nogometu, igraš. Sreću želim i novom treneru Dubrave, rekao je Pranjić

VIDEO

Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić prije više od mjesec dana odlučio je prihvatiti ponudu za trenera drugoligaškog kluba NK Dubrava, no sve se izjalovilo, a Pranjić je tim povodom napisao dugački status na Facebooku.

- Iako sam imao spreman ugovor u jednom ciparskom klubu, donio sam odluku o povratku u Hrvatsku kako bih brže i lakše polagao ispite na Nogometnoj akademiji HNS-a. Također, vođenje ekipe u 2. HNL vidio sam kao dobar korak u izgradnji svoje trenerske karijere - započeo je Pranja pa počeo s prvim problemima:

- Iako je plan u Dubravi bio da većina glavnih igrača iz prošle sezone ostaje u kadru, dogodilo se suprotno te smo u pripreme krenuli bez 6-7 ključnih igrača koji su nosili igru i rezultat u prošlom prvenstvu. S obzirom na skromne financijske mogućnosti, bili smo prisiljeni dio kadra pronaći kroz probne treninge, te smo u prva 2 tjedna priprema na treninzima imali preko 60 igrača. Kroz pripreme smo došli do 25-26 igrača na koje računamo u sezoni koja je pred vratima. Od prvog razgovora s upravom kluba naglašavao sam da mi je jedino bitno da sam potpuno samostalan u radu i odlučivanju, što mi je i obećano - rekao je Pranjić pa objasnio kako mu je jedini kriterij: kvalitetan rad i nogomet!

- Pošten i kvalitetan rad moje su jedino mjerilo u odlučivanju o ekipi i to je od prvog dana bilo jasno svim dečkima koji su se došli izboriti za svoje mjesto. Nikada me nije i nikada me neće zanimati tko se kako zove i preziva, što i koliko ima igrač ili njegov tata. Teren! Mjesto u ekipi zaslužuje se na terenu, ako si najbolji na toj poziciji, igraš. Ako imaš potencijal da napraviš ozbiljne stvari u nogometu, a trebaš vjeru i podršku trenera, igraš.

Na kraju je zaželio sreću svima, a točne detalje zbog čega neće trenirati Dubravu ipak nije naveo. Međutim, s obzirom na svoj stil vođenja momčadi koji je naveo u statusu, vjerojatno je htio natuknuti kako ipak nije imao odriješene ruke u biranju sastava:

- Stajao sam iza ekipe koju smo izabrali i posložili, bio sam spreman krenuti u prvenstvo s ekipom za koju sam siguran da ima što ponuditi u ozbiljnoj drugoligaškoj konkurenciji ove sezone, te sukladno rezultatu koji postignemo, odgovarati. Zahvaljujem se svim igračima, mom kompletnom stručnom stožeru koji je odradio vrhunski posao, te svom pomoćnom osoblju oko ekipe. Želim im sretnu i uspješnu sezonu. Sreću želim i novom treneru koji se odluči doći u klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom