Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pranjić: Trofej Lige prvaka moja je želja ovog Božića

Pranjić: Trofej Lige prvaka moja je želja ovog Božića
1

Danijel Pranjić u intrervjuu minhenskom Merkuru pričao je o klubu, željama za Božić, Ligi prvaka, ali i o problemima pri dolasku u bavarskog giganta

VIDEO

Budući da je zabio gol u prvom dijelu sezone, Pranjić neće morati glumiti Djeda Božičnjaka djeci suigrača Ivice Olića, pa će blagdansko vrijeme provesti u domovini. U protivnom bi morao ispuniti okladu u domu Olićevih. Kući nosi brojne suvenire.
- Cijeli mi je auto natrpan Bayernovim stvarima, svi bi željeli nešto Bayernovoga. Dok sam igrao u Heerenveenu nitko nije ništa tražio - rekao je Pranjić dodavši da se ne osjeća kao zvijezda.
- Ljudi pričaju da sam zvijezda, ali ja se tako ne osjećam. Isti sam kakav sam i bio, zbog igara za Bayern nisam bolja osoba - odgovorio je Pranjić i podsjetio se u nastavku razgovora na to kako je sam platio 700.000 eura ne bi li pristupio momčadi Bayerna.
- Rekao sam svom menadžeru da ću to učiniti. Meni novac ne predstavlja mnogo. Kad sam bio mlad teško smo živjeli u vrijeme rata, tako da znam kako je to preživljavati s malo novca - kazao je Pranjić i osvrnuo se na početne probleme u Bayernu.
- To mi je najteži period karijere. Nije lako preći iz Heerenveena u Bayern, to je veliki korak, Također, cijelu karijeru igrao sam lijevog igrača sredine terena, tako sam prošao i pripreme, a onda u prvoj utakmici igram lijevog beka. Nije to bilo dobro i zbog toga sam izgubio samopouzdanje. Bolje se osjećam u vezi, tada igram sve, i obranu. Tako je i u dresu reprezentacije. Uglavnom, sve se svodi na to da više mogu dati prema naprijed nego prema natrag - rekao je Danijel dodavši da se baš 'udomaćio'.
- Sad sam zbilja sretan, samo mi je krivo što je došla zimska stanka, jer jedva čekam ponovno zaigrati za Bayern. Poseban je to osjećaj. Bayern je najveći njemački klub, a po mom mišljenju i u svijetu - rekao je, a na pitanje mogu li do kraja kazao je:
- Zašto ne? Ako budemo igrali kao protiv Juventusa... Jedino je ta Barcelona razina iznad svih. Ali Chelsea je pokazao recept za njih. Osvojiti Ligu prvaka mi je božićna želja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići