Obavijesti

Sport

Komentari 4

Šunjić nakon Ukrajine: Nismo očekivali da će biti toliko lako

Šunjić nakon Ukrajine: Nismo očekivali da će biti toliko lako

Ne znam kakve su kalkulacije, ali nadam se da će sve proći kako treba. Sigurno da sam sretan i ponosan što sam dio ove ekipe jer smo ostavili srce na terenu što se pokazalo na terenu, kazao je Lučin nakon pobjede

VIDEO

Nakon što je Hrvatska slavila protiv Srbije 23-20 i osvojila prve bodove na Europskom prvenstvu, danas je uspješna bila i protiv Ukrajine koju je pobijedila s 38-25, a hoće li 'kauboji' u daljnju fazu natjecanja ovisi o rezultatu susreta Francuske i Srbije. 

Pokretanje videa...

Hrvatski i srpski navijači zajedno pjevaju 00:31

Svaka pobjeda Francuske ili remi vode Hrvatsku u drugi krug s drugog mjesta u grupi. U slučaju da Srbi pobijede Francusku između dva ili šest razlike, hrvatska rukometna reprezentacija ispada s Europskog prvenstva. Ako Srbi to uspiju, zatvorio bi se krug tri momčadi sa po četiri boda i odlučivala bi međusobna gol razlika u tom krugu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Szegeda nakon pobjede nad Ukrajinom

 Nismo očekivali da će biti toliko lako iako je Ukrajina bila posljednja. Problemi su bili jer smo saznali da su dva igrača otpala, ali bila je to jedna rutinska pobjeda. Mi smo svoj dio posla napravili, a sada je na Francuzima da pobjede utakmicu - rekao je golman Mate Šunjić za RTL.

- Krpamo se i ima nas. Mislim da smo zasluženo slavili. Pokazali smo da se možemo boriti i da ginemo jedan za drugoga - kazao je Ante Gadža. 

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Ukrajina

- Ne znam kakve su kalkulacije, ali nadam se da će sve proći kako treba. Sigurno da sam sretan i ponosan što sam dio ove ekipe jer smo ostavili srce na terenu što se pokazalo na terenu. Ne možemo previše razmišljati unaprijed, idemo utakmicu po utakmicu - kazao je Tin Lučin. 

Prvu utakmicu drugog kruga, u slučaju da prođemo dalje, igrali bismo u četvrtak protiv drugoplasiranog iz skupine A, dakle Slovenije ili Crne Gore.  

- Stvarno u svakom trenutku uživam. Svi ostavljamo srce na terenu. Tko god da dođe daje sto posto. Bodrimo jedan drugoga i svaka čast ekipi. Nadam se da će Francuska dobiti jer i oni žele dva boda - zaključio je igrač utakmice Ivan Martinović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje
NOVA GLUPOST

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje

Europska rukometna federacija je iznenadila javnost dodijelivši tzv. komemorativne medalje Francuzima, koji su izgubili u utakmici za broncu. Legendarni igrač nije bio previše oduševljen

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo
KORONA NATJECANJA

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo

Za dobro svih reprezentacija, igrača, navijača, nadam se da je ovo posljednje ovakvo prvenstvo jer ćemo inače svi poludjeti, rekao je danski izbornik Nikolaj Jacobsen nakon završetka Eura
Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu
MIR, MIR, NITKO NIJE KRIV

Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu

Legende hrvatskog rukometa odlučile su podvući crtu u studiju RTL-a i zaboraviti sve što se proteklih dana i tjedana događalo između njih i izbornika Hrvoja Horvata. Pružili su ruku pomirenja