Obavijesti

Sport

Komentari 134

Mandžo: Ma kakav umor? Dajte Engleze, možemo odmah igrati

Mandžo: Ma kakav umor? Dajte Engleze, možemo odmah igrati
1

Da je danas utakmica, mi bismo bili spremni. Ovo je polufinale SP-a, nema igrača koji bi se žalio na nešto. Vidjet ćete, svi ćemo biti spremni i na broju, rekao je Mandžo dva dana uoči Engleske u polufinalu

VIDEO

Pred Hrvatskom je jedna od najvećih utakmica u povijesti, polufinale SP-a protiv Engleske u srijedu u 20 sati.

Na presici u Moskvi Mario Mandžukić i Andrej Kramarić jedva su ušli u prostoriju od brojnih novinara od kojih su mnogi sjedili na podu.

I za Engleze je ovo najvažnija utakmica unazad o-ho-ho godina. Ako su se engleske kolege nadale da bi umor mogao biti jedan od 'fortea' njiihove reprezentacije protiv nas, Mandžo je tu dilemui 

Hrvatska je dvije utakmice zaredom igrala produžetke, ali svi će biti spremni za Englesku.

- Ma da je sad utakmica, mi bismo bili spremni. Ovo je polufinale SP-a, nema igrača koji bi se žalio na nešto. Vidjet ćete, svi ćemo biti spremni i na broju - rekao je Mario Mandžukić, koji je na presici u Moskvi bio s Andrejom Kramarićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vatreni su postali globalna senzacija, press centar je pretijesan za sve zainteresirane medije.... Izbornik Zlatko Dalić poslao je pred novinare dva napadača, Andreja Kramarića i Marija Mandžukića. Hoće li s obojicom u srijedu napasti i Engleze? Iz Rusije Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 9. srpnja 2018.

'Ovo smo čekali godinama'

Mandžo i Krama, dva napadača na presici, hoće li obojica napadati Englesku u srijedu?

- Ne znamo još, imamo prvi trening nakon dva slobodna dana, još nismo pričali s izbornikom - rekao je Mario Mandžukić.

- Mislim da je to pitanje za izbornika, vidjet ćemo, trener je glavni - dodao je Andrej Kramarić.

Moskva: Mandžukić i Kramarć odgovarali na novinarska pitanja

Mandžukića su pitali za osjećaj igranja u reprezentaciji i osvajanja Lige prvaka s Bayernom.

- Ovo je ipak nešto posebno, igrati za svoju zemlju. Godinama smo čekali da napravimo nešto veliko, sad smo jako blizu, svjesni smo toga, dat ćemo i zadnju kap snova da ostvarimo ono što želimo - rekao je Mandžo.

Tko je favorit?

- Imamo iskusne igrače u momčadi, imamo i sjajne mlade igrače i zato smo tako dobri. Šanse protiv Engleske? To je polufinale, svi su tu zasluženo, rekao bih 50/50. Svakoga respektiramo, ali nikoga se ne bojimo. Vjerujemo u sebe, mislimo samo kako ćemo što bolje odigrati i proći u finale - rekao je Mandžo.

- Teško je reći tko je u prednosti, Englezi su možda nešto mlađi, ali ovo je polufinale, tu nemamo iskustva ni mi ni oni - dodaje Krama.

'Dalić prenosi mirnoću na nas'

Hoćeš li pozdraviti Jamieja Vardyja?, pitao je engleski novinar Andreja Kramarića.

- Bit će mi drago vidjeti Jamieja. Jako je drag dečko, živjeli smo zajedno kad smo igrali u Leicesteru. To ću uvijek pamtiti. Je li Hrvatska najteži protivnik Engleskoj? Pa je, ha, ha, ha - dodali su Krama i Mandžo u glas.

Kakav je Zlatko Dalić izbornik?

- Naš izbornik je je jednostavan čovjek, puno priča s nama, uvijek je miran, nismo ga vidjeli nervoznog i ljutitog. Pratimo ga, vjerujemo mu. On tu mirnoću prenosi na nas i zato smo i tako uspješni - rekao je Mario Mandžukić.

Moskva: Mandžukić i Kramarć odgovarali na novinarska pitanja

'Luka zaslužuje Zlatnu loptu'

O Luki Modriću kao potencijalnom osvajaču Zlatne lopte.

- Luka je za sve ovo radio godinama, naš je kapetan, vuče nas i ja mu iskreno želim da dobije Zlatnu loptu. Zaslužuje tu nagradu - rekao je Mandžo, koji je igrao protiv Harryja Kanea i Dele Alija u utakmici u kojoj je njegov Juventus izbacio Tottenham u Ligi prvaka.

- Znam ih sve, ali to je klupsko natjecanje, ovo je reprezentacija, teško je uspoređivati te dvije stvari - rekao je Mario.

Pitali su ga hoće li opet počastiti Slavonski Brod pivom.

- Polako, prvo moramo proći Englesku. Najmanji problem je počastiti pivom, ha, ha, ha - odgovorio je Mandžo.

Kramarića su pitali za iskustvo igranja u Engleskoj.

- Engleska je posebna priča u mom životu. Prvi put sam otišao iz Hrvatske, sve mi je bilo novo. Poklopilo se tako da nisam mogao igrati koliko sam htio, ekipa je gazila sve i nije bilo potrebe nešto mijenjati. Osvajanje naslova s Leicesterom nešto je što se teško može opisati. Mogao bih pričati danima o tome, nadam se da ću uskoro pričati o osvajanju naslova SP-a s Hrvatskom - rekao je Karamatić.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske