Obavijesti

Sport

Komentari 99

Mandžukić: Bijele noći? Imamo dobre zastore. I tablete, ha, ha

Mandžukić: Bijele noći? Imamo dobre zastore. I tablete, ha, ha
9

Motiva nam ne manjka, umor nije problem, ovo je Svjetsko prvenstvo, igramo za Hrvatsku. Većeg motiva nema. Sposobni smo proći grupu, kasnije je sve moguće, rekao je Mario Mandžukić

VIDEO

Bliži se četvrtak i otvaranje Svjetskog prvenstva u Rusiji. Vatreni protiv Nigerije igraju u subotu u 21 sat, a četiri dana prije naše prve utakmice na Svjetskom prvenstvu, u Roščinu, gdje Vatreni treniraju, na presici su Mario Mandžukić i Danijel Subašić.

- Sve je dobro, na visokom nivou, imamo sve što nam treba, kamp je odličan, hotel također, kao i teren na kojem treniramo. Motiva nam ne manjka, umor nije problem, ovo je SP, igramo za Hrvatsku. Većeg motiva nema. Imamo dobru momčad i dobre pojedince, prvi je cilj proći grupu i smatramo da smo sposobni to ostvariti, kasnije je sve moguće - rekao je Mario Mandžukić.

POGLEDAJTE VIDEO: PRESICA VATRENIH

 

Objavljuje 24sata u 12. lipnja 2018

Andrej Kramarić je u strašnoj formi, a to Mandžu - veseli.

- Drago mi je za svakog našeg igrača da igra dobro, kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Drago mi je da je Kramarić u formi i da zabija. Svi će imati šansu, veseli me da je u formi. Za budućnost se ne moramo brinuti - dodao je Mandžo, a na pitanje kako spavaju, obzirom na 'bijele noći' u ovo doba godine tamo gdje su smješteni, odgovorio je:

- Super, imamo dobre zastore. I tablete, ha, ha, ha. Ma ne, samo zastore.

Koliko daleko može Hrvatska? 

- Imamo Modrića i Rakitića, ponajbolje veznjake svijeta, ali ne mogu oni sve sami, kao ni Mandžo - ubacio se Danijel Subašić.

On bi, kao i Mandžo trebao istrčati u prvih 11 protiv Nigerije u subotu.

- Ima vremena do subote, ne znamo još tko je u prvih 11, ima još dosta treninga da se pripremimo za Nigeriju. No znam da ću biti spreman što god bude - kaže Mandžo.

Subašić je imao problema s mišićem.

- Ozljeda je iza mene, normalno treniram i spreman sam - rekao je Danijel Subašić i dodao:

- Koncentrirani smo na prvu utakmicu, to nam je najvažnija utakmica jer ako dobijete prvu utakmicu na SP-u, onda je sve lakše.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske