Obavijesti

Sport

Komentari 70

Messi: Teško mi je bilo otići iz Barcelone nakon toliko godina, ali sada uživamo ovdje u Parizu

Messi: Teško mi je bilo otići iz Barcelone nakon toliko godina, ali sada uživamo ovdje u Parizu

Leo Messi je u utorak odradio liječnički pregled, pozirao u novom dresu i potpisao ugovor, a danas se u 11 sati na službenoj konferenciji predstavio navijačima PSG-a...

VIDEO

U nedjelju se sa suzama oprostio od Barcelone iz koje je otišao nakon 21 godine ljubavi, a već u utorak sjeo na avion za Pariz, potpisao za PSG i s osmijehom od uha do uha pozirao u novom dresu.

Leo Messi je od utorka i službeno novi kralj pariške momčadi. Francuski prvak ponosno je objavio novu akviziciju s kojom je kompletirao nevjerojatni tercet 'Mbappé, Messi, Neymar'. Tercet s kojim će se teško itko moći nositi. 

Argentinac je u utorak odradio liječnički pregled, pozirao u novom dresu i potpisao ugovor, a danas se od 11 sati na službenoj konferenciji predstavio navijačima. 

Lionel Messi arrives in Paris to join Paris St Germain

Tisuće ljudi ispred Parka Prinčeva čekalo je svog novog heroja, junaka - Lionela Messija. Parižani itekako imaju čime biti ponosni, ipak je PSG tek drugi klub u profesionalnoj karijeri argentinskog čarobnjaka.

- Svi znaju koliko mi je težak bio odlazak iz Barcelone, teško mi je i zamisliti promjenu nakon toliko vremena. No, čim sam došao ovdje, napunio sam se entuzijazmom. Oduševljen sam ovime u Parizu, uživamo i ja i moja obitelj. Sad samo želim trenirati i upoznati svoje suigrače i trenera - rekao je Messi u uvodnim riječima kao igrač PSG-a.

Lionel Messi Press Conference after signing for Paris St Germain

- Jako sam sretan, vrlo ponosan što mogu najaviti Messija kao igrača PSG -a. Ovo je za nas fantastičan trenutak. Svi znaju Lea, on je jedini nogometaš koji je šest puta osvojio Zlatnu loptu. Leo čini nogomet čarobnim, predivnim, a on je pobjednik - rekao je prvi čovjek PSG-a Nasser Al-Khelaifi.

- Ne znam kada ću igrati, tek sam se vratio s odmora. Mjesec dana nisam ni igrao ni trenirao i trebat će mi vremena da se vratim u formu. Nadam se što prije jer stvarno jedva čekam opet igrati, ali ne znam kada će to biti. Želio bih se zahvaliti Parižanima na nevjerojatnom dočeku. Bilo je zaista predivno. Ako mi je nešto trebalo da se malo razveselim, onda je to bilo ovo. Vjerujem da ćemo zajedno proživjeti sjajne trenutke - kazao je Messi.

- Sve je ovog tjedna bilo teško i brzo, uzbudljivo, ali sada sam uzbuđen zbog ove nove ere u kojoj moram uživati ​​sa svojom obitelji. Puno je osjećaja prošlo kroz mene u kratkom roku, nitko nije spreman ovo proći odjednom - rekao je Messi nakon čega je predsjednik PSG-a opovrgnuo medijske napise o odlasku Kyliana Mbappéa:

- Mbappé? On je igrač PSG-a i javno je rekao da ne želi napustiti momčad. Kylian ostaje!

- Moj cilj i san je ponovno osvojiti Ligu prvaka. Mislim da ovdje imamo momčad za ispuniti taj cilj. Imam puno prijatelja u svlačionici Parisa, a kada pogledate igrače, naravno da se uzbudite. PSG i ja imamo iste ciljeve i nadam se da ćemo ih zajedno ispuniti - kazao je argentinski genijalac.

- PSG je doveo puno sjajnih igrača zbog čega su se i ostale momčadi morale pojačati. Ovo je novo iskustvo za mene, druga zemlja, druga liga...No, nadam se da će sve dobro proći.

- Svi znaju što osjećam prema Barceloni u kojoj sam proveo toliko vremena. Barcelona će uvijek biti moj dom, a bit će čudno ako se susretnemo u Europi. Bit će čudno nositi drugi dres na Camp Nou, no ovo je nogomet i to se može dogoditi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja