Obavijesti

Sport

Komentari 34

Mamić se počešao iza uha pa poručio: Jučer sam ekipi citirao Moua, možda sam ga prizvao

Mamić se počešao iza uha pa poručio:  Jučer sam ekipi citirao Moua, možda sam ga prizvao

Ždrijeb osmine finala Europske lige donio je Dinamu ogled sa Spursima, a prvu će utakmicu igrati na Maksimiru. Zoran Mamić samo se nasmijao kad je saznao da ide na Mourinha

VIDEO

Kuglice su u osmini finala Europske lige spojile Dinamo i engleski Tottenham, a trener 'modrrih' Zoran Mamić se odmah našalio nakon što je saznao protivnika na novinarsku konstataciju kako je 'Tottenham težak protivnik, ali'...

Uf, težak zadatak: Dinamo na Tottenham u osmini finala EL!
Uf, težak zadatak: Dinamo na Tottenham u osmini finala EL!

- Dele Alli. Veselimo se utakmici, dobili smo atraktivnog protivnika, ali ne znamo koja je situacija s domaćinstvima s obziorm na stanje u Engleskoj. Znamo ih, često su na televiziji i puno smo ih gledali pa ćemo biti dobro pripremljeni. Neću sad ki bi da bi, dobili smo Tottenham i trebamo se fokusirati na to. Sad nam slijedi HNL pa ćemo o tome razmišljati - započeo je strateg Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Prve reakcije s Maksimira

Tako ponovno na Maksimir stiže Jose Mourinho. Prvi je put tu bio s Real Madridom, a svi se sjećamo antologijske fotografije 'The Special Onea' i tadašnjeg trenera Dinama Krunoslava Jurčića.

Dinamo - Real Madrid

- On je top 3 svjetskih trenerskih imena i to je privilegija. Međutim, ne igramo ni ja ni on, vjerujem da možemo pružiti dobar nogomet, a znam da neće biti lako. Ne bih se usudio komentirati Mourinha, on je preveliki trener da bih rekao bilo što negativno u njemu. Nije jednostavno sve posložiti, ali radi se o velikom treneru i ekipi - jasan je Mamić pa nastavlja:

- Mi ovo uzimamo kao nagradu za sve što smo napravili u ovoj sezoni. Veselimo se svakoj utakmici i izazovu i želimo pružiti što bolju utakmicu. Neki pojedinci su prije dvije godine osjetili ovakvu utakmicu, ali nije to presudno ni da će promijeniti nešto. Imamo dobro izbalansiranu ekipu i želja je da svi ostanemo zdravi do te utakmice, pružimo što bolji otpor. Želimo im zadati puno glavobolje i da možemo napraviti dobar rezultat.

Prije dvije je godine Dinamo u ovoj fazi ispao od portugalske Benfice i to nakon što je utakmica u Lisabonu otišla u produžetke. Ima li ova momčad više šanse i bi li mogli biti impresionirani protivnikom?

Lisabon: Benfica i Dinamo u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige

- Teško je to uspoređivati, ne volim to komentirati jer nisam radio to s ekipom otprije dvije godine. Sretan sam s ovim što imam i osobno mi je ta ekipa najbolja na svijetu, oni su tu i tako treba gledati. Ova momčad nije impresionirana ni sa kime - jasan je trener Dinama.

Osvrnuo se Mamić i na dogodovštinu iz kluba večer prije susreta u Krasnodaru.

- Prije naše utakmice u Rusiji smo u grupi trenerskog stožera komentirali Simeonea koji je stavio šest igrača u zadnjoj liniji i to što bi mi vi novinari napravili da smo mi tako istrčali pa smo se svi zajedno nasmijali - pojasnio je Mamić pa se dodatno osvrnuo na trenersku veličinu Mourinha

Zagreb: Gledanje ždrijeba osmine finala UEFA EL u prostorijama Dinama

- Imao sam privilegiju upoznati Mourinha, imamo zajedničke fotografije. Od njega se može puno naučiti, a kad već njega spominjemo, jučer sam ga citirao na sastanku prije utakmice. Možda sam ga i prizvao. Rekao sam da je jednostavnost - genijalnost, a kompliciranje je skrivanje iza neznanja.

Želje uvijek postoje, a nakon jučerašnje pobjede imali su neku internu kladionicu 'modri'.

- Jučer sam 'tipovao' na Glasgow Rangers, ali eto, nisam pogodio - nasmijao se trener Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica