Obavijesti

Sport

Komentari 17

Praznovjeran je kao i Goran: Ići ću u isti WC tijekom turnira

Praznovjeran je kao i Goran: Ići ću u isti WC tijekom turnira
1

DEBITIRA NA INDOORSU Borna Ćorić (17), najperspektivniji svjetski mladi tenisač, kaže da će tijekom ATP Zagreb Indoorsa koristiti isti WC, jesti istu hranu...

VIDEO

Mjesec dana trenirao sam naporno za ovaj turnir i jedva čekam nastupiti, rekao je Borna Ćorić, aktualni juniorski pobjednik US Opena.

Nakon što je proslavio Novu godinu, apsolutno sve podredio je samo jednom cilju. Što spremnije dočekati premijeru na ATP Zagreb Indoorsu.

- Turnir je iznimno jak i o mojim šansama teško je govoriti. Meni će ovo biti veliko iskustvo, isto kao što mi je to bilo igranje u Umagu - rekao je Zagrepčanin.

Krajem prošle godine imao je priliku trenirati s Rafaelom Nadalom, koji ga je šokirao ne forhendom nego:

- Jako je stidljiv! Nevjerojatno za jednog takvog igrača. Previše je sramežljiv.

Ima nešto što ga jako povezuje s Rafom.

- Praznovjerje? Da, može se reći da imam dosta tikova, pa i da je Rafa mala beba za mene - rekao je simpatični Borna i potom objasnio:

- Ako na turniru odem u neki WC, onda ću u taj morati ići stalno. Isto je i s restoranima, vrstom hrane. Što počnem jesti prvog dana, to jedem do kraja turnira.

Tako je i dok igra mečeve...

- Pazim da ne stajem na linije. Dobro, tu je možda Rafa malo ekstremniji - rekao je Ćorić, koji će u prvom kolu Zagreb Indoorsa igrati protiv kvalifikanta.

Jedan od njegovih treninga u Nacionalnom teniskom centru posjetio je i Mario Ančić, bivši Top 10 tenisač, taman dan uoči povratka u New York, gdje živi.

- Borna? Fenomenalno je što je Borna napravio u juniorskom tenisu. A da odlično prelazi u profesionalne vode, dokazao je kad je osvojio pet Futuresa u nizu - rekao je Ančić i potom dodao:

- Kod njega me impresionira mentalna snaga i strašan borbeni duh koje jednostavno imaš ili nemaš.

Mario ima i savjete za njega.

- Neka bude strpljiv. Nema nikakve žurbe. Doći će rezultati, renking. Ako ne bude imao problema s ozljedama, vidim ga među najboljim svjetskim tenisačima - zaključio je Ančić.

Ćorić je spreman za ATP Zagreb Indoors, jedva čeka debi na središnjem terenu u Domu sportova...

Šprem: Moj suprug je trebao dobiti pozivnicu

Marcos Baghdatis oprostio se već u 1. kolu, ali u kvalifikacijskom turniru! Bivši pobjednik Indoorsa i finalist Australian Opena tražio je pozivnicu, ali organizatori nisu imali razumijevanja. Njegova supruga Karolina Šprem nije krila razočaranje.

- Mislim da je Marcos zaslužio igrati turnir. Ipak je osvojio naslov. Trebali su mu dati pozivnicu - rekla je Karolina dok je izrađivala akreditaciju.

Cipranin je 128. igrač svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju