Obavijesti

Sport

Komentari 5

Predrag Mijatović potvrdio dolazak u Split na turnir...

Predrag Mijatović potvrdio dolazak u Split na turnir...
6

Puno je planova i ideja, no nećemo izaći u javnost s imenima dok ne dobijemo potvrdu da će se oni doista i pojaviti, kaže organizator Karaman

VIDEO

Ako je i bilo sumnji hoće li se Predrag Mijatović pojaviti u Splitu na humanitarnom turniru Memorijal Dino Petrinović otklonio ih je suorganizator turnira Ivica Mornar pokazavši poruku koji mu je poslao nekadašnji proslavljeni igrač i sportski direktor Reala.
- Peđa je veliki humanitarac, što je i dokazao u nebrojeno prilika. Uostalom, kao jedan od ambasadora Sportskih igara mladih već je dolazio u Split, kada su se svi mogli uvjeriti o kakvom se čovjeku radi - rekao je Mornar i dodao:
- Ujedno i o velikom Hajdukovcu, što za nas nije manje važno.
Premda je do turnira ostalo mjesec dana, užurbano se radi na sastavljanju popisa sudionika. Paralelno sa vlasnicima četiriju momčadi Vanilla, Plava kava, Equador i Stella mare, organizatori turnira Ivica Mornar i Damir Karaman svojim vezama i poznanstvima pokušavaju osigurati još poneko zvučno ime, kako bi 27. prosinca Spaladium arena bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Traži se mogućnost kontakta sa Stoičkovim, Ševčenkom, Collinom... koji bi uz Brazilca Pepea, potom Šukera, Jarnija, Štimca, Bobana, Bilića, Stanića, Šimića, Runju, Srnu, Ćiru Blaževića, Zahovića, Sliškovića... bili dodatni magnet za publiku.
Koliko je ovaj humanitarni turnir atraktivan i cijenjen svjedoči i poruka mladog reprezentativca Ivana Perišića u kojoj žali što zbog obaveza u Belgiji neće moći sudjelovati i braniti prošlogodišnji naslov najboljeg igrača.  
- Puno je planova i ideja, no nećemo izaći u javnost s imenima dok ne dobijemo potvrdu da će se oni doista i pojaviti na turniru. Ovo je osmo izdanje turnira i po prvi put ćemo neke igrače morati odbiti jer je puno više zainteresiranih od raspoloživih mjesta - otkriva Karaman i dodaje kako se ne smije zaboraviti da je, kao i uvijek do sada, cjelokupni prihod namjenjen za pomoć djeci smještenoj u Centru Mir u Rudinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba