Obavijesti

Sport

Komentari 60

Predsjednik Rijeke: Mislim da mi Mamić ovo ne bi napravio

Predsjednik Rijeke: Mislim da mi Mamić ovo ne bi napravio

Javila mi je žena da piše na Facebooku ili nekim stranicama da Jakirović odlazi. Rekao sam: "Daj, pusti". Mislio sam da je fejk stranica i da se netko zeza. Tako je-kako je, rekao je Mišković

VIDEO

Tektonske promjene u hrvatskom nogometu uzrokovao je odlazak Sergeja Jakirovića u Dinamo. Hrvatski prvak je u ponedjeljak ujutro dogovorio sve s trenerom Rijeke i to bez da je komunicirao s Damirom Miškovićem. On je za odlazak svog trenera doznao na društvenim mrežama. 

Pokretanje videa...

Sažetak utakmice petog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Rijeke i Lokomotive (2:1) 09:50

Naprasni odlazak Jakirovića i to samo tri dana uoči najvažnije utakmice sezone protiv Lillea, razljutio je navijače, a razbjesnio predsjednika. Dinamo i Rijeka godinama surađuju u vidu transfera i posudbi igrača, no nitko nikada nije ovako preoteo trenera. 

'Razočarao me Dinamo'

-  Javila mi je žena da piše na Facebooku ili nekim stranicama. Rekao sam: "Daj, pusti". Mislio sam da je fejk stranica i da se netko zeza. Tako je-kako je. Sve nas je šokiralo. Putujemo sutra ili preksutra u Lille. Kao da ti netko pred ulazom u avion kaže da neće ići. Nije sportski korektno, a ni ljudski. Život ide dalje, Rijeka neće propasti zato što netko ne želi ostati. Dinamo nas je iznenadio - rekao je Mišković za RTL pa nastavio:

Rijeka: Poznati na polufinalnom susretu Hrvatskog kupa HNK Rijeka - NK Osijek

- Nitko nas nije kontaktirao, već smo vidjeli na njihovim stranicama da je Jakirović postao trener. Šokantno, nisam očekivao od Dinama da se kao tako velik klub tako ponaša. Da, surađujemo godinama. Ljudi idu s ove na veću plaću, ne možeš nikoga zaustaviti.

Jakirović je ujutro gostovao na Radio Rijeci, a samo nekoliko sati kasnije Dinamo ga je potvrdio. Što se dogodilo?

. Ne znam, morat ćete njega pitati. Ništa nije slučajnost. Dogovori se ne odvijaju u dva-tri sata, sigurno je bilo neugodno iskustvo. Razočaralo me što nam Dinamo nije javio. Mi po ugovoru ne možemo zaustaviti trenera ako postoji određena odšteta. Nebitno je koja je odšteta, to je poslovna tajna. Mi za jedan dan putujemo, nemamo cijeli stručni stožer... Ali proživjeli smo i gore stvari u životu, pa ćemo i ovo. No svakako je nekorektno, nisam to očekivao.

Sergej Jakirović u Prištini

Za Jakirovićem je otišao i gotovo cijeli stožer, osim Radomira Đalovića, koji nije htio zabiti nož u leđa svom klubu. 

- Đalović nije htio ići. Evo, naježio sam se. Rekao je da mu je klub previše dao kad ga nitko nije zvao u trenerskim i igračkim danima. Ostali su otišli, što je normalno, oni su dio njegovog stručnog stožera.

Dario Šimić bio je taj koji je pregovarao s Jakirovićem, no nije o tome obavijestio Miškovića. Bi li mu bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić nešto ovako napravio? 

- Mislim da ne bi. Radili smo transfere na obje strane i uvijek se razgovaralo i zadovoljilo obje strane. Ovo mi je šokantno.

Na pitanje je li moguće da vrati Igora Bišćana na klupu, rekao je:

- Bišćan je sjajan trener i čovjek, ali vjerujem da će mu sad ipak trebati malo odmora od svega - rekao je za Novu TV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu